کد خبر: ۴۸۷۴۲
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۸۵ - ۱۳:۱۹

ساکنان تل آویو منازل خود را ترک کردند

آفتاب‌‌نیوز : حزب الله لبنان توانسته در تازه ترین عملیات خود که هنوز جزئیات زیادی از آن منتشر نشده یکی از پالایشگاههای مهم نفتی اسرائیل در شهر حیفا در 40 كیلومتری جنوب مرزهای لبنان را هدف قرار دهد. 

حزب الله با شليك حدود ‪ ۱۰‬موشك كاتيوشا، بندر حيفا و پالايشگاه اين بندر را هدف قرار داده كه در جريان آن ‪ ۹‬صهيونيست كشته و بيش از ‪ ۳۰‬نفر زخمي شدند و خسارات فراواني به پالايشگاه وارد شده است. حزب‌الله لبنان با صدور بيانيه‌اي در بيروت اعلام كرده که نيروهاي مقاومت اسلامي ،ايستگاه قطارهاي بندر حيفا و شهر عكا در شمال فلسطين اشغالي را نيز هدف قرار داده‌اند.

در حمله‌هاي پنج روز گذشته حزب‌الله به فلسطين اشغالي، تاكنون حدود ‪۳۰‬ صهيونيست كشته و صدها نفر زخمي شده‌اند. این در حالی است نیروهای مقاومت لبنان در جنگی نا برابر تاکنون بيش از ‪ ۱۲۰‬كشته داشته اند. از سوی دیگر، جنگنده های اسرائیلی صبح امروز به مقر جنبش حزب الله لبنان در بعلبک شهر لبنان حمله کردند. درخلال این حملات که به وقوع پیوست، هواپیماهای نیروی هوایی اسرائیل منزل دو تن از رهبران حزب الله را هدف قرار دادند. در جریان این حملات همچنین مسجد امام علی و قصر العدل در شرق بعلبک خسارت دید.

به گفته منابع آگاه از لبنان، موشک های اسرائیلی ساختمان تلویزیون المنار، وابسته به جنبش حزب الله لبنان را هدف قرار دادند که برخی ازخبرها حاکی از آن است که درجریان این حمله، ساختمان تلویزیون المنار به طول کامل تخریب شد و دیگرمنابع بر این مسئله تاکید دارند که بخش هایی ازآن از بین رفت.

 درعین حال سخنگوی وزارت امورخارجه اسرائیل درگفتگو با الجزیره به این مطلب اشاره کرده که ایهود اولمرت، نخست وزیر اسرائیل از پذیرفتن هیئت اعزامی کوفی عنان دبیرکل سازمان ملل متحد خودداری کرده است.

عدم پذیرش هیات اعزامی سازمان ملل در حالی صورت می گیرد که ديويد ولش، معاون وزير خارجه آمريكا گفته ارتش آمریکا وارد درگیری اسرائیل و حزب الله نخواهد شد. معاون وزير خارجه آمريكا در امور خاور نزديك در پاسخ به اين سئوال خبرنگار سي ان ان كه آيا آمريكا در صورت تقاضاي اسراييل نيرو به منطقه اعزام خواهد كرد يا خير گفته، اسراييلي ها به طور كامل مي توانند از خود دفاع كنند و نيازي به نيروهاي آمريكايي نيست.

 وی در ادامه اظهارات خود گفته، جرج بوش، رييس جمهور آمريكا در گفتگوي تلفني با فواد سينيوره، نخست وزیر لبنان به وي اطمينان داده كه از دولتش حمايت مي كند و از اسراييل خواهد خواست تا حملات خود را محدودتر كند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین