پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۴۸۸۰۳۳
۰۸:۱۱
۱۳۹۶/۰۸/۱۷

انتشار سلفی صحنه آزار یک دختر 18 ساله در پارک جنگلی + عکس

انتشار سلفی صحنه آزار یک دختر 18 ساله در پارک جنگلی + عکس
مرد شیطان صفت کویتی مقیم امریکا که به‌دلیل تنفر از زنان، تصاویری از صحنه‌های رابطه با آنها را منتشرکرده بود پس از دستگیری به 12 سال زندان محکوم شد.
۰۸:۱۱
۱۳۹۶/۰۸/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز، مرد شیطان صفت کویتی مقیم امریکا که به‌دلیل تنفر از زنان، تصاویری از صحنه‌های رابطه با آنها را منتشرکرده بود پس از دستگیری به 12 سال زندان محکوم شد.

«آبل عزیز الشامری» 21 ساله علاوه بر انتشار عکس و فیلم‌های غیراخلاقی، سلفی هولناکی نیز از خود در صحنه آزار دختر 18 ساله‌ای در پارک شهر «دورهام» کارولینای شمالی منتشر کرده بود. او پس از شکایت چند زن و دختر با ردیابی‌های پلیس  امریکا دستگیر شد و دادگاه او را به اتهام پورنوگرافی به 12 سال زندان محکوم کرد. این تبهکار پس از دستگیری حتی حاضر نشد با پلیس زن صحبت کند و در جلسه بازجویی سکوت کرد تا اینکه در دادگاه محاکمه و به زندان محکوم شد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha