احمدی نژاد:
حیات اسراییل به آخر خط رسیده است
به گزارش آفتاب نیوز، 
آقای احمدی نژاد که در مراسم اختتاميه نشست مسوولان بسيج اساتيد كشور سخن می گفت اقدامات اسراییل در لبنان و فلسطين را به شدت محکوم کرد. رییس جمهور ایران خطاب به کشورهای غربی و حامیان اسراییل گفت که اكنون دو پيشنهاد روشن به غرب داريم؛ اول اين كه همانطور كه خودشان با مقدماتي رژيم صهيونيستي را در منطقه بر پا كردند، بساط اين رژيم را جمع كنند.
«پيشنهاد دوم ما اين است شما كه شعار دموكراسي سر ميدهيد، اجازه دهيد مردم فلسطين در يك همه پرسي آزاد سرنوشت خود را تعيين كنند و اگر اين پيشنهاد و پيشنهاد قبلي را بپذيريم مردم فلسطين و لبنان فجايعي كه در 60 سال اخير بر آنان روا داشتهايد گذشت خواهند كرد.»
آقای احمدی نژاد گفته اين موضوع را از روي اطلاع و علم ميگويد که آتشفشان خشم ملتهاي منطقه در حال جوش و خروش است و البته خود كشورهاي غربي در نظرسنجيهاي اخير خود در منطقه خاورميانه به چنين نتيجهاي رسيدهاند. رئيس جمهور ایران هشدار داده که اگر اين آتشنشان فوران كند كه در آستانه فوران است و اگر اين اقيانوس به تلاطم بيفتد بدانيد كه در منطقه محدود نخواهد شد و پرونده 60 سال جنايت رژيم صهيونيستي روي ميز ملتها خواهد بود.
آقای احمدی نژاد می گوید خيال ميكنند با بمباران لبنان و غزه كار تمام شده، تازه شروع كار است. روز شادماني ملتهاي منطقه نزديك و دنيا در آستانه تحولات بزرگي است.رئيس جمهور ایران همچنین گفت که به لطف خدا امروز شرايط دگرگون شده است .به نظر سناريوي رژيم صهيونيستي به پايان خود رسيده است و اربابان اين رژيم نيز اين را فهميدهاند.