پایگاه خبری آفتاب
۰۹ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 30 May 2026
۱۴:۲۷
کد خبر:۴۸۸۷۸۶
۰۷:۳۴
۱۳۹۶/۰۸/۲۱

آزار شیطانی دختر دانشجو در اتاق پشتی مغازه + عکس

مغازه دار جوان که به اتهام ضرب و شتم و آزار شیطانی دختر دانشجو در اتاق پشتی مغاره‌اش محکوم شد.
۰۷:۳۴
۱۳۹۶/۰۸/۲۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب، مغازه دار جوان که به اتهام ضرب و شتم و آزار شیطانی دختر دانشجو در اتاق پشتی مغاره‌اش محکوم شد.

«سواپنیل کولات» 30 ساله که دانشجوی رشته مهندسی هم بود، پس از اینکه در ساعات پایانی شب زن جوانی برای شارژکردن تلفن همراهش وارد مغازه‌ این مرد هندی ساکن شهر«منچستر» انگلیس شد ناگهان زن جوان را با تهدید چاقو به اتاق پشتی مغازه برد و پس از ضرب و شتم شدیدش با چوب بیسبال، او را وحشیانه مورد تجاوز قرار داد.

آزار شیطانی دختر دانشجو در اتاق پشتی مغازه + عکس

زن جوان به‌دنبال رهایی از اسارتگاه شیطانی، خود را به پلیس رساند و از جوان متجاوز  شکایت کرد. پلیس هم بلافاصله وارد عمل شد و او را دستگیرکرد. مأموران پلیس درجریان تحقیقات تخصصی و بررسی دوربین‌های مداربسته مغازه، دریافتند جوان تبهکار چند روز قبل نیز یک زن دیگر را هم به دام انداخته بود. اما زن جوان با التماس وبخشیدن انگشترگران قیمتش موفق به فرار از اسارتگاه شیطانی شد. اما از ترس شکایت نکرده بود. این مرد پس از محاکمه به 7 سال ونیم زندان و اخراج از این کشور پس از پایان دوران حبس، محکوم شد.
منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۹
اول به حساب اینکه مربوط به کشور خودمان است مشروح خبر را
تق یا کلیک کردم .
بعد یادم افتاد خبرنگاران داخلی از خیر , اطلاع رسانی به دلیل
.... می گذرند .
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۱
حتما هم شارژ همراه اول می خاسته چقدر دروغ بسه دیگه
پاسخ
ناشناس
تو دروغ گفتن اونا رو فهمیدی اونم فقط با خواندن خبروبدون دیدن هیچکدام ازدلایل؟ تو رو خدا اگه جنابعالی با عالم غیب در ارتباطی بگو تا ما هم بدونیم