پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۴۸۹۹۸
۱۸:۰۹
۱۳۸۵/۰۵/۰۱

گردهمایی شوراهای مناطق اعتماد ملی

۱۸:۰۹
۱۳۸۵/۰۵/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز، روسای استانهای حزب اعتمادملی به همراه اعضای شورای مرکزی گرد هم آمده بودند تا برنامه های تکمیلی این حزب برای ماه های آتی را بررسی کنند. 

رسول منتجب نیا، قائم مقام اعتمادملی اولین سخنران مراسم بود که در دقایقی کوتاه تنها به خوش آمد گویی به مهمانان پرداخت. 

سپس تقوی نژاد رئیس کمیسیون اقتصادی اعتماد ملی به بررسی وضعیت اقتصادی جامعه پرداخت. 

تقوی نژاد که عضو هیأت مدیره بانک سپه نیز هست در سخنانی هدف از پیشرفت اقتصادی را سعادت معنوی دانست و با اشاره به مفهوم توسعه گفت: اکنون توسعه به معنای تغییر در همه ابعاد زندگی انسان است و امروز چیزی که مطرح است به معنای مشارکت آگاهانه جامعه در تعیین سرنوشت خود است. 

تقوی نژاد افزود: از دیدگاه حزب اعتماد ملی توسعه فرایند چندجانبه و همه جانبه گراست. وی تاکید کرد: اقتصاد وسیله ای است که به رشد انسان کمک می کند.

 وی افزود: در نظام جمهوری اسلامی با توجه به شرایط اول انقلاب بخش های دولتی فعالتر بودند. تقوی نژاد در ادامه گفت: در برنامه های گذشته بحث اصلاح ساختار اقتصادی و اداری کشور مطرح بود. 

این اقتصاد دان مشکلات جامعه را بیکاری، تورم، نبود نظام تامین اجتماعی و عدم توازن منطقه ای دانست و افزود: دولت نهم ،برنامه پنجم اقتصادی را به کنار نهاده و این مساله از سوی دلسوزان نظام به کرات تذکر داده شد. 

تقوی نژاد در ادامه سهام عدالت را کاغذی دانست که مردم را برای مدتی سرگرم می کند و ناشی از تجربه شکست خورده 9 کشور پس از سقوط شوروی است. 

محدود شدن قدرت را مد نظر داریم
در ادامه گردهمایی اعضای شورای مناطق حزب اعتماد ملی، جواد اطاعت رئیس دفتر سیاسی این حزب به سخنرانی پرداخت. اطاعت در ابتدا از برگزاری منظم جلسات دفتر سیاسی خبر داد و گفت: ما در عرصه سیاست داخلی، محدود شدن قدرت را مد نظر داریم. 

وی افزود: در کشورهای پیشرفته تفکیک قوا وجود ندارد بلکه استقلال قوا هست. اطاعت نظامهای سیاسی را به دو دسته اقتدارگرا و دموکراتیک تقسیم کرد و کشورهای اقتدارگرا را عمدتا عقب مانده و کشورهای دموکراتیک را کشورهایی پیشرفته در عرصه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دانست. 

اطاعت تاکید کرد: هر کاری را با نگاه اقتدارگرایانه دنبال کردیم با شکست مواجه شد و امروز تاکید اعتماد ملی بر این است که آرای ملت بر جامعه حاکم شود و در این بین شاخص ترین فردی که مدافع حقوق ملت بوده آقای کروبی هستند. 

این استاد دانشگاه شهید بهشتی تقدس زدایی از قدرت را یکی از اهداف اعتمادملی دانست و با اشاره به مطرح شدن مسایلی چون «هاله نور» در جامعه تاکید کرد: این بحث ها جایی در تفکر عقلانی شیعه ندارد. 

اطاعت در ادامه در مورد راهبرد سیاست خارجی حزب اعتماد ملی گفت: ما با یکجانبه گرایی آمریکا مخالف و مروج دوستی و صلح در سطح ملتها هستیم. 

وی اولویتهای راهبرد سیاست خارجی اعتمادملی را واقع گرایی، تضمین منافع ملی، تاکید بر تفاهم و گفت و گو و مذاکره با حفظ چارچوب ایران عنوان کرد. 

اطاعت در ادامه با اشاره به حوادث لبنان گفت: وظیفه خود می دانیم در مقابل زور موضع گیری کنیم و ما با هیچ حکومت قانونی خصومت دائمی نداریم و ملاک تامین امنیت ملی ایران است. 

وی با بیان اینکه در نگاه حزب اعتماد ملی فرهنگ، سیاست و اقتصاد از یکدیگر منفک نبوده و دارای به هم پیوستگی مکانیک است، افزود: الگوی رشد اقتصادی بدون رشد فرهنگی ناقص است و ما در عرصه اقتصاد به عدالت اجتماعی به معنای واقعی کلمه پایبندیم. 

اطاعت در ادامه در مورد سیاست فرهنگی حزب اعتماد ملی گفت: ترویج فرهنگ اصیل ایرانی و فرهنگ جامعه باید در فرایند تعاملات علمای دین و دانشگاهیان شکل گیرد. 

اطاعت تاکید کرد: ترویج باورهای دینی با اجبار جواب معکوس خواهد داد و ما معتقد به کثرت گرایی فرهنگی و تولید اندیشه می باشیم. 

برنامه های اعتماد ملی تغییر روشهای غیرمنطقی است
در ادامه این مراسم زمانی قمی استاندار سابق ایلام و رئیس دفتر انتخابات حزب اعتماد ملی به سخنرانی پرداخت. 

وی در ابتدای سخنرانی خود تاکید کرد: حزب اعتمادملی اعتقاد دارد در انتخابات شرکت کند و خواهد کرد. وی افزود: حزب اعتمادملی در حوزه های انتخابیه فهرست مورد نظر خود را به مردم ارایه می کند و عملکرد مجریان و ناظران انتخابات را زیر نظر می گیرد و موضوعات فراتر از قانون را با مردم در میان می گذارد. 

وی خط قرمز اعمتاد ملی را فاصله گرفتن از عناصر افراطی و حرکات افراطی عنوان کرد. 

زمانی قمی شرط نامزدهای اعتماد ملی برای انتخاباتهای پیش رو را ایمان و اعتقاد به امام (ره)، عدم سازگاری با دین سیتزی، اعتقاد به صیانت از اسلامیت و جمهوریت، تخصص و تجربه از مدیریت شهری و... عنوان کرد. 

رئیس دفتر انتخابات اعتماد ملی در ادامه راهبرد این حزب قبل از به قدرت رسیدن را شفاف سازی اهداف آینده حزب، طرح شعارهای مشخص، رد نظرات دین ستیزانه، بررسی حقوق اقوام در چارچوب قانون اساسی و ارایه تعریفی جامع از منفعت، امنیت و هویت ملی دانست. 

وی در ادامه در مورد برنامه های اعتماد ملی پس از دستیابی به قدرت گفت: تغییر روشهای غیرمنطقی در اقتصاد، سیاست داخلی و خارجی دانست و تاکید کرد: «وعده های نامربوط به جامعه نخواهیم داد، دین را ابزار نمی کنیم، هیچ جریانی را قدسی و آسمانی نخواهیم پنداشت و دولت دینی را طراحی می کنیم و نه دین دولتی را. »

اولویت روزنامه اعتمادملی اعتمادسازی است 
در ادامه این مراسم حق شناس، مدیرمسئول روزنامه اعتمادملی به سخنرانی پرداخت. وی با اشاره به وضعیت مطبوعات کشور گفت: «در سالهای اخیر مطبوعات کشور دوره پر فراز و نشیبی داشتند و شاهد تعطیلی نشریات زیادی در سراسر کشور بودیم. 

حق شناس با بیان اینکه در ایران کار در مطبوعات مانند کار در میدان مین است افزود: اولین کاری که ما در روزنامه کردیم تشکیل شورای سردبیری با مشی مخاطب محور بود.
حق شناس افزود: شعار اولی هم که در روزنامه شکل گرفت این بود که روزنامه ای که خواننده نداشته باشد، در نیاید بهتر است. 

وی در مورد خط قرمز روزنامه اعتمادملی هم گفت: روزنامه ای که بخواهد تعطیل شود در نیاید بهتر است. حق شناس اولویت های روزنامه اعتمادملی را اعتمادسازی، دفاع از نظام جمهوری اسلامی، حرکت در چارچوب منافع نظام، اصلاح طلبی، گردش اطلاعات، تحزب و.... دانست. 

حزبی که ادبیات دستور از بالا به پایین داشته باشد حزب نیست
در ادامه این مراسم حائری مسئول دفتر حقوقی اعتماد ملی به سخنرانی پرداخت. وی در ابتدا با تاکید کرد: «هر انسانی ولو به صورت نسبی باید با مسایل حقوقی آشنایی داشته باشد. 

وی افزود: هر حزبی که ادبیات دستور از بالا به پایین داشته باشد حزب نیست. حائری تاکید کرد: اگر سران حکومت بخواهند با ادبیات اغنایی برخورد کنند این جامعه پیشرفت نخواهد کرد. 

وی در ادامه با اشاره به قانون اساسی و ظرفیتهای گوناگون آن گفت: قانون اساسی جمهوری اسلامی یکی از مترقی ترین قوانین اساسی در دنیاست اگر چه برخی از اصول آن تاکنون مغفول مانده است. 

در ادامه این مراسم ابوالفضل شکوری، رئیس دفتر فرهنگی و اجتماعی اعتماد ملی به سخنرانی پرداخت. 

وی با اشاره به مباحث فرهنگی در کشور تاکید کرد: انسداد فرهنگی جامعه را از لحاظ معنوی به زنجیر می کشد و انسداد فرهنگی یعنی کنترل غیرقانونی و بیش از اندازه بر اندیشه و ذهن مردم و به انجماد کشاندن فکر مردم. 

در ادامه اولین گردهمایی اعضای شوراهای مناطق حزب اعتماد ملی، رحمت الله خسروی، رئیس کمیته مناطق اعتماد ملی، به سخنرانی پرداخت. 

ویژگی ممتاز اعتمادملی توجه به روحانیون است
آخرین سخنران مراسم صبح گردهمایی اعضای شوراهای مناطق حزب اعتماد ملی، میرهادی، رئیس کمیته روحانیون این حزب بود. 

میرهادی گفت: وجود احزاب در هر جامعه ای می تواند افکار و سیلقه های گوناگون در جامعه را به صورت شفاف مطرح کند.
وی افزود: پویایی زمان ایجاب می کند هر جامعه ای اصلاحات مستمر را در خود پذیرا باشد تا از حرکت زمان عقب نماند.
رئیس کمیته روحانیون اعتماد ملی افزود: توجه اعتمادملی به روحانیون از ویژگی های ممتاز این حزب است که ظرفیت حزب را بالا برده است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha