پایگاه خبری آفتاب
۱۵ /شهريور /۱۴۰۵
Sunday 06 September 2026
کد خبر:۴۹۰۱۶۱
۱۵:۱۱
۱۳۹۶/۰۸/۲۷

۱۳ ماه ممنوعیت از رانندگی برای ثروتمندترین زن نروژ

کاترینا آندرسن که بنابر ادعای نشریه «فوربس»، با ثروت 1.23 میلیارد دلار ثروتمندترین زن نروژ محسوب می‌شود.
۱۵:۱۱
۱۳۹۶/۰۸/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،
دومین زن جوان میلیاردر جهان و ثروتمندترین زن نروژ توسط پلیس این کشور به دلیل رانندگی حین مستی با جریمه 23 هزار پوندی مواجه شد.

کاترینا آندرسن که بنابر ادعای نشریه «فوربس»، با ثروت 1.23 میلیارد دلار ثروتمندترین زن نروژ محسوب می‌شود.

طبق این گزارش، جریمه رانندگی در نروژ بر اساس میزان درآمد فرد خاطی محاسبه می‌شود و دادگاه شهر اسلو می‌توانست بر اساس میزان دارایی‌های «کاترینا» او را 40 میلیون کرون (پوند 3.7 میلیون) جریمه کند. اما به این دلیل که وی در حال حاضر درآمد ثابتی ندارد و سرمایه‌ او به صورت سهام سرمایه گذاری شده است میزان جریمه او کمتر برآورد شد.


با این حال دادگاه جریمه‌ او را بر اساس تخمینی که از میزان ثروت کاترینا زده شد وضع کرد. دادگاه همچنین «آندرسن» را به مدت 13 ماه از رانندگی منع کرد.

پدر «آندرسن» در سال 2007، 42 درصد از سهام خود را در شرکت سرمایه گذاری متعلق به خانواده به نام دخترش کرد و به این ترتیب «کاترینا» دومین زن جوان میلیاردر جهان نام گرفت.

تسنیم 
گزارش خطا
برچسب‌ها:
ممنوعیت رانندگی
ارسال پیام
captcha