پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۱۲:۳۳
کد خبر:۴۹۰۹۶۵
۱۶:۵۸
۱۳۹۶/۰۹/۰۱

تایید دو سال حبس نبیل رجب در پی مصاحبه‌های تلویزیونی

تایید دو سال حبس نبیل رجب در پی مصاحبه‌های تلویزیونی
دادگاه استیناف بحرین امروز (چهارشنبه) حکمی مبنی بر دو سال حبس فعال حقوقی این کشور را در پی مصاحبه‌های تلویزیونی وی با رسانه‌های خارجی تایید کرد.
۱۶:۵۸
۱۳۹۶/۰۹/۰۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب، پیشتر دادگاه استیناف بحرین قرائت حکم در پرونده نبیل رجب، رئیس مرکز حقوق بشر بحرین و فعال حقوقی این کشور را به امروز (چهارشنبه) موکول کرد و در آن هنگام به خانواده نبیل رجب اجازه ورود به سالن دادگاه را نداد و همچنین موافقت نکرد که فایل‌های ضبط شده توسط وکلای مدافع در جلسه ارائه شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از اسکای نیوز، پیشتر دستگاه قضائی بحرین در دهم ژوئیه ۲۰۱۷ دستور به دو سال حبس نبیل رجب به اتهام "پخش اخبار دروغین" در پی مصاحبه‌های وی داد.

نبیل رجب در این مصاحبه‌ها از نقض حقوق بشر در بحرین صحبت کرده بود.

وی در سیزدهم ژوئن ۲۰۱۶ در پی توئیت‌هایی در انتقاد از حملات عربستان علیه یمن و شکنجه‌ها، در زندان جو بازداشت شد و درصورتی که وی به این اتهام محکوم شود، برای مدتی تا ۱۰ سال در بازداشت قرار خواهد گرفت.

نبیل رجب که در زندان جو در حبس به سر می‌برد، با بدرفتاری و تفتیش‌های اهانت بار مواجه است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
نبیل رجب
ارسال پیام
captcha