آفتابنیوز : سرویس اجتماعی- «اسکات کونانت» سرآشپز معروف رستوران Fusco در نیویورک است. او اطلاعاتی را درباره رمز و راز خوشمزه شدن پاستا با روزنامه «دیلی میل» در میان گذاشته است.
به گزارش آفتابنیوز، از او اغلب به عنوان استاد پاستا یاد میشود. او میگوید یکی از رموز خوشمزه شدن پاستای شما اضافه کردن قدری از آب نمک پاستای پختهشده در آن به سس پاستا است. او همچنین میگوید لازم نیست که صبر کنید تا پاستا در آب کاملا بجوشد بلکه میتواند قدری پیش از پخت کامل آن را بلافاصله به سس اضافه کند تا بافت بهتری پیدا کند.
او میگوید بایستی ماکارونی را زیر ده دقیقه در آب بجوشانید. همچنین، برای تهیه سس میتوان از فلفل قرمز خرد شده و ترکیب آن با گوجه فرنگی و سیر استفاده کند. هنگامی که گوجه شروع به نرم شدن کامل میکند یک قاشق غذاخوری از آب نمکی که ماکارونی در آن پخته را به آن اضافه کنید و تابه را تکان دهید و منتظر بمانید تا حبابی را ببینید. تعداد کمی ریحان اضافه کنید و پس از حدود ۹ دقیقه ماکارونی را آبکش کنید و آن را بلافاصله به سس اضافه کنید و یک قاشق دیگر از اب شور را به آن اضافه کنید. اکنون غذا آماده سرو است.