مردم غزه هم از حملات اسراییل در امان نیستند
به گزارش آفتاب نیوز،
ارتش اسرائیل در سه روز جمعه با هجوم به غزه 31 فلسطینی را شهید و ده ها تن دیگر را زخمی کرد. در این حملات ده ها منزل مسکونی و مزارع کشاورزی به طور کامل تخریب شد. یک فلسطینی دیگر نیز در روستای ام النصر توسط هواپیماهای اسرائیلی هدف قرار گرفت و شهید شد.
رزمندگان فلسطینی گروه شهید عز الدین قسام در پاسخ به حملات ارتش رژیم صهیونیستی نیز اهداف نظامی اسرائیل را موشک باران کردند.
الجزیره از فلسطین خبر می دهد همزمان با این درگیری ها، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین سفر دوره ای خود را به منظور جلب کمک های معنوی و مادی کشورهای عربی آغاز کرده است.
محمود عباس به الجزایر و مصر رفت و در ادامه سفرش قرار است به عربستان سعودی، قطر و کویت برود. رئیس تشکیلات خودگردان با سران این کشورها گفت و گو خواهد کرد تا نظر آنان را برای کمک به مردم فلسطین جلب کند. نبیل ابوردینه مشاور عباس می گوید او برای جلب کمک های مادی و سیاسی کشورهای عربی به آنها سفر کرده است.
اوضاع فلسطین پس از به اسارت درآوردن یک نظامی اسرائیلی توسط گروه های فلسطینی به مراتب وخیم تر از گذشته است. ارتش اسرائیل همواره به اماکن عمومی و مردمی فلسطین حمله کرده و آنها را تخریب می کند.