پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۴۹۲۸۰
۱۷:۳۱
۱۳۸۵/۰۵/۰۸

نشان عالي ايران برای چاوز

بوش با شیطان در تماس است نه خدا
۱۷:۳۱
۱۳۸۵/۰۵/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،  در ادامه سفر هوگو چاوز رييس جمهور ونزوئلا وي روز یکشنبه با حضور در تالار علامه اميني ،كتابخانه و مركز اسناد دانشگاه تهران در میان تشویق حاضران از دست محمود احمدي‌نژاد رييس جمهور نشان عالي درجه يك جمهوري اسلامي ايران را دريافت كرد. 
احمدی نژاد:چاوز برادر من و ملت ایران است
احمدی نژاد در مراسم اعطای نشان عالی جمهوری اسلامی ایران به چاوز گفت:امروز در خدمت يك برادر عزيز هستيم، آقاي هوگو چاوز رييس جمهور بوليواري ونزوئلا،كسي كه سالها در برابر امپرياليسم ايستاده و از منافع ملت خود و كشورهاي آزاديخواه و كشورهاي انقلابي آمريكاي لاتين دفاع كرده است.

چاوز جشن تولدش را در تهران از دست داد(کلیک کنید)

وي گفت: من در اينجا چند ويژگي ايشان را بيان مي‌كنم، مهمترين ويژگي ايشان اين است كه فردي عدالتخواه و مبارز عليه نظام سلطه هستند.

ايشان خداپرست و عدالتخواه و يك مبارز دائمي است.  چاوز زندگي خود را وقف خدمت به ملت‌ها و مردم مظلوم كرده است، مثل مردم زندگي و رفتار مي‌كند، او دنبال آزادي تمام ملت‌هاي آمريكاي لاتين و ساير ملت‌ها در دنياست. آقاي چاوز انساني بسيار خوش‌اخلاق است،من بايد در اينجا حق دوستي خود را با ايشان ادا كنم، آقاي چاوز از جمله معدود زمامداراني است كه حرفش با عملش يكي است . من خدا را شاكرم كه مي‌توانم با صراحت اعلام كنم كه آقاي چاوز برادر من، برادر ملت ايران و برادر تمام ملت‌هاي آزاديخوده است . از خداي متعال براي ايشان و براي ملت ونزوئلا و تمام مبارزان و آزاديخواهان آرزوي توفيق دارم و اميدوارم تمامي ملت‌هاي آزاديخواه سلامت باشند. 

چاوز:بوش با شیطان در تماس است نه خدا
هوگو چاوز نيز در مراسم اعطاي نشان عالي درجه يك جمهوري اسلامي ايران به وي كه از سوي رييس جمهور به وي تقديم شد، اظهار داشت:« زنده باد جمهوري اسلامي ايران، زنده باد اتحاد جمهوري اسلامي ايران و ونزوئلا.»

چاوز در سخنانش با اشاره به جنايت‌هاي آمريكا، اظهار داشت:« آمريكا در عراق، فلسطين و افغانستان در يك باتلاق گير كرده است و ما مي‌توانيم با كمك هم امپرياليسم آمريكا را شكست داده و جهان را نجات دهيم. آمريكا شكست‌خورده است. »

وي در ابتداي سخنان خود، گفت: من در اينجا به تمامي ايرانيان و حضار سلام عرض مي‌كنم، به آقاي الهام، وزير صنايع، آقاي عميد زنجاني و سفراي مقيم تهران حاضر در جلسه، به همه‌ي هموطنانم، به همكاران ونزوئلاييم كه در اين سفر مرا همراهي مي‌كنند، به خبرنگاران و نمايندگان رسانه‌هاي گروهي، به عكاسان، به دانشجويان و اساتيد حاضر در جلسه (تشويق دانشجويان).

رييس جمهور ونزوئلا در ابتدا در وصف دانشجويان گفت: ما در ونزوئلا يك شهر و آهنگ در رابطه با دانشجويان داريم، اين شعر مي‌گويد زنده باد دانشجويان، دانشجويان چون مخمل هستند، مخملي هستند كه در داخل نان قرار داده مي‌شود و ناني كه از تنور بيرون مي‌آيد و اين شعر در اسپانيولي به عنوان يك ضرب‌المثل شناخته مي‌شود.

وي با اشاره به نشاني كه از سوي رييس جمهور ايران دريافت كرده بود، گفت: من خدا را شكر مي‌كنم كه در كشور ايران چنين نشاني را گرفته‌ام. من فقط وظيفه‌ام را در ارتباط با ملت و وجدانم انجام داده‌ام، در ارتباط با قسمي كه خورده‌ام، من به آموزه‌هاي حضرت مسيح (ع) عمل كرده‌ام و اميدوارم كه در صحنه‌ي جهاني عشق و مهرورزي حاكم شود.

وي گفت: من يك دوست بزرگ دارم به مانند آقاي احمدي‌نژاد، آنقدر كه با شما دوست هستم با ايشان نيز دوست هستم، ولي وي از نظر معنوي از همه‌ي ما فراتر است، داراي عمق فكري است و كارهاي بسيار خوبي انجام داده است و او حالا بخشي از تاريخ است، تاريخ بيانگر شجاعت، شهامت و شرافت وي است.

وي در هنگام سخنراني خود به تعدادي از دانشجويان ونزوئلايي اشاره كرد كه در سالن حضور داشتند و با لباس‌هاي قرمزرنگ پرچم ونزوئلا را همراهي مي‌كردند و گفت: آقاي رييس جمهور اينها دانشجويان پتروشيمي هستند كه آمده‌اند در اينجا آموزش ببينند. اينها دانشجويان و فرزندان ايران هستند، آنها آينده‌ي كشور ما و شما هستند.

وي گفت: در اينجا وقتي صحبت از فيدل كاسترو كردم ناگهان چشمم به جوانان افتاد. فيدل اكنون بخشي از تاريخ است. در يك برنامه‌ي 10 ساعته‌ي تلويزيوني به نام «الو رييس جمهور» كه از يكي از شبكه‌هاي ونزوئلا پخش مي‌شد آقاي فيدل كاسترو 9 ساعت و 50 دقيقه صحبت كردند و من 10 دقيقه صحبت كردم. فيدل كاسترو در آن برنامه به من گفت كه تاريخ در مورد ما قضاوت مي‌كند و واقعا نيز اينچنين است.

چاوز گفت: تاريخ و ملت‌ها همه در مورد رهبران خود قضاوت مي‌كنند. انشاءالله به خوبي در مورد ما قضاوت مي‌كنند (چاوز در اين بخش از سخنان خود انشاءالله را به زبان فارسي بيان كرد.)

وي گفت: وقتي كه صحبت از ايران مي‌كنم به ياد كشور پارس مي‌افتم و يك احساس عميقي به من دست مي‌دهد. يك قدرت و يك تمدن و ايران درحال حاضر پل ارتباطي ميان آفريقا، اروپا و آسياست، محمل تلاقي تمدن‌هاي بزرگ جهاني است، وقتي كه ايران را به زبان مي‌آورم ياد داريوش مي‌افتم، ياد پيامبران الهي، ياد تمدن‌هاي عظيم جهاني و اگر بخواهيم به زمان كوتاهتري نگاه كنيم به ياد جمهوري اسلامي ايران و انقلاب ايران مي‌افتيم.

وي ادامه داد: برادر عزيزمان جناب احمدي‌نژاد گزارش مبسوطي از وضعيت جهاني ارائه دادند و من به واقع ديدم كه وقتي كه شما از فلسطين و لبنان صحبت مي‌كرديد درد و رنج در چشمانتان بود. در حال حاضر ما شاهد حمله‌هاي فاشيستي اسرائيل عليه لبنان و فلسطين هستيم.

وي در حالي كه سخنانش با ابراز احساسات حضار مواجه مي‌شد گفت: موضع مردم ونزوئلا محكوم كردن اقدام‌هاي فاشيستي اسرائيل عليه لبنان و فلسطين است، عمل آنها واقعا ديوانگي و بيانگر فاشيسم است. براي آنها مهم نيست كه چه كسي مي‌ميرد، چه كسي كشته مي‌شود. آنها با طرح‌هاي فاشيستي سعي دارند اهداف سلطه‌گرانه‌ي خود را تحقق دهند. اسرائيل از جنايت‌هاي هيتلر انتقاد مي‌كند البته هيتلر فقط عليه يهودي‌ها جنايت نكرده، بلكه به تمامي بشريت آسيب رسانده است و ما نيز درحال حاضر اقدامات اين رژيم را محكوم مي‌كنيم. ما بمباران هيروشيما و ناكازاكي را محكوم مي‌كنيم چراكه همه بيانگر فاشيسم است. آنچه كه در حال حاضر اسرائيل انجام مي‌دهد تروريسم و فاشيسم است و اكنون همه اين اقدامات فاشيستي را محكوم مي‌كنند. ما از تمامي جهانيان مي‌خواهيم كه با وحدت در مقابل اين دوگانگي‌ها بايستند و آن را متوقف كنند و ما درحال حاضر مشاهده مي‌كنيم كه ظاهرا دنيا توانايي جلوگيري از اين ديوانگي‌ها را ندارد. ما همه مي‌دانيم كه منشأ اين ديوانگي‌ها چيست و آن امپرياليسم آمريكاي شمالي است.

اين سخنان چاوز با شعار مرگ بر آمريكاي حضار همراهي شد.
وي ادامه داد: امپرياليسم آمريكاي شمالي مانند ديگر امپرياليسم‌هاي ديگر كه در جهان وجود داشته‌اند نيست. هيچ كدام از كشورهاي امپرياليستي مانند آمريكا امپرياليسم و جنايتكار نبوده‌اند به اين مقدار از اخلاق و مصالح انساني و حقوق بشر دور نبوده‌اند. امپرياليسم آمريكاي شمالي صحبت از حقوق بشر مي‌كند ولي به زندگي ميليون‌ها نفر در جهان آسيب مي‌رساند. صحبت از مبارزه با قاچاق و مواد مخدر مي‌كند ولي خود در اين ارتباط سرمايه‌گذاري مي‌كند. بوش مي‌گويد من هر روز با خدا ارتباط دارم، نه تو با خدا ارتباط نداري تو هر روز با شيطان در تماس هستي نه با خدا.

وي گفت: استبداد آمريكا بيشتر از تمام كشورهاي امپرياليست بوده است و امپرياليست آمريكا براي تمام جهان خطرناك است به هر حال حكومت‌هاي امپرياليستي هميشه مضر بودند، ولي به حد آمريكا مضر نبوده‌اند.


وي به عكسي كه در بالاي سرش نصب شده بود و در آن عكس احمدي‌نژاد و چاوز در كنار هم قرار گرفته بودند اشاره كرد و گفت: اين راه درخشاني كه در اين عكس بين من و آقاي احمدي‌نژاد مشاهده مي‌كنيد راه نوراني است كه سرمنشأش شماها هستيد. ما بايد در كنار هم راهمان را ادامه دهيم، آنچه كه من مي‌گويم اين است كه آينده در خطر است، من هميشه به جوانان و دانشجويان مي‌گويم كه در دهه‌هاي اول قرن بيست و يكم سرنوشت بشريت در حال رقم خوردن است و اينجا وظيفه‌ي ماست كه بشريت و انسان‌ها را نجات دهيم و كار امپرياليسم آمريكا را يكسره كنيم. اين كار نيازمند اتحاد تمامي نيروهاست، ما در حال حاضر داراي توان و نيرو هستيم و مي‌توانيم به آنها حمله كنيم. من از شما سوال مي‌كنم كه اگر شما در خانه‌هايتان پناه بگيريد، آيا مي‌توانيد بشريت را نجات دهيد؟ نه. ما بايد در اين راه قدم برداريم و اولين قدم داشتن وجدان و آگاهي است. ما براي داشتن وجدان بايد آگاهي داشته باشيم، سيمون بوليوار مي‌گويد تسلط امپرياليسم بر مردم به خاطر عدم آگاهي مردم است. او مي‌گويد كه مردم جهان براساس آموزش و آگاهي حركت مي‌كنند.

وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: من آقاي احمدي‌نژاد را در هنگام افتتاح مجسمه‌ي سيمون بوليوار ديدم ايشان جوان بودند ولي در صحبت‌هاي خود بسيار محكم و داراي ثبات قدم. به هر حال اين اتفاقات افتاد كه آقاي احمدي‌نژاد رييس جمهور شد، در همان پارك يكي به من گفت اين رييس جمهور آينده‌ي ايران خواهد بود. من در اينجا از خداوند منان براي پيروزي آقاي احمدي‌نژاد و ملت ايران آرزوي توفيق مي‌كنم. شما دوست و برادر ما هستيد و ما نيز دوست و بردار شماييم و تحت هر شرايطي در كنار شما خواهيم بود.

چاوز در پایان چندين بار تكرار كرد: زنده باد جمهوري اسلامي ايران، زنده باد جمهوري اسلامي ايران، زنده با اتحاد جمهوري اسلامي ايران و ونزوئلا.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha