دولت لبنان عزای عمومی اعلام کرد
جلسه اضطراری شورای امنیت برای لبنان
به گزارش آفتاب نیوز، 
به گزارش
خبرگزاری آسوشیتد پرس، در بیانیه ای که با اتفاق نظر 15 عضو این شورا در یک جلسه اضطراری به تصویب رسیده نسبت به فاجعه اخیر تنها ابراز ناراحتی و غافلگیری شده است. در این بیانیه آمده، شورای امنیت به شدت نسبت به این مصیبت که منجر به کشته شدن افراد غیر نظامی بی گناه در درگیرهای جاری شده دلسوزی می کند.
با وجود حمایت بسیاری از کشورهای عضو شورا برای برقراری آتش بس فوری، شورای امنیت تنها خواستار پایان یافتن درگیریها میان حزب الله لبنان و اسرائیل شده و از محکوم کردن کشتار غیر انسانی خودداری کرده است. به گزارش آسوشیتد پرس در سند نهایی این بیانیه آمده، شوراي امنيت سازمان ملل متحد از تشديد خشونتها كه نتایج بسیاری بدی براي وضعيت انساني در منطقه دارد نگران است و خواستار پایان یافتن خشونتها بوده و بر ضرورت برقراری آتش بسی پایدار تاکید می کند.
قطر که در حال حاضر تنها کشور عرب عضو شورای امنیت است در این جلسه تلاش کرده بود تا لحن بیانیه محکم تر باشد ولی در نهایت در مذاکرات نهایی عبارت "خواستار توقف خشونت های کنونی می شود" از متن بیانیه حذف شد. بعد از برگزاری جلسه شورای امنیت، کوفی عنان، دبیر کل سازمان ملل با محکوم کردن حملات اخیر اسرائیل و ابراز تاسف از اینکه به درخواست های قبلی برای برقراری آتش بس توجه نشده خواستار متوقف شدن درگیریها شد.
دبیر کل سازمان ملل در ادامه اظهارات خود گفته، منطقه به علت اینکه آمریکا که قدرتمند ترین عضو این سازمان است تا کنون واکنش مناسبی در این خصوص انجام نداده تحمل خود را از دست داده است. وی همچنین با اشاره به نیاز برای اقدام فوری در این خصوص گفته، قبل از اینکه مناقشه از کنترل خارج شود و کودکان، زنان و مردان بیشتری قربانی این درگیریها بشوند باید کاری در این خصوص انجام داد.