هشدار اسماعیل هنیه درباره بیتالمقدس
رئیس دفتر سیاسی حماس در تماسی تلفنی با دبیرکل اتحادیه عرب درباره رویکرد آمریکا درباره بیت المقدس هشدار داد.
به گزارش آفتاب نیوز، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس تماس ها و مشاوره هایی با رهبران و مقامات منطقه درباره پیامدهای تصمیم خطرناک آمریکا درباره انتقال سفارت این کشور به بیت المقدس را شروع کرده است.
حماس نیز در بیانیه ای اعلام کرد: اسماعیل هنیه تماسی تلفنی با احمد ابو الغیظ دبیرکل اتحادیه عرب انجام داد و در این تماس درباره خطرناک بودن رویکرد آمریکا درباره قدس هشدار داد.
اسماعیل هنیه در ادامه خواستار تشکیل نشست اضطراری اتحادیه عرب برای بحث و گفتگو در این مورد و پیامدهای آن شد و تاکید کرد: موضوع بیت المقدس مورد اجماع امت است.
رئیس دفتر سیاسی حماس هشدار داد این رویکرد آمریکا آغاز تحولات خطرناک برای منطقه خواهد بود و پایانی برای حل و فصل مشکلات است.
به گزارش مهر به نقل از فلسطین الیوم، اسماعیل هنیه در تماس تلفنی با دبیرکل اتحادیه عرب اعلام کرد که همه فلسطین ها از قدس شریف و سرزمین و حق خود دفاع خواهند کرد.
از سوی دیگر دبیر کل اتحادیه عرب از تصمیم خطرناک آمریکا ابراز نگرانی کرد و اظهار داشت: که وی نیز تلاش خود را برای انجام نشست در سطح نمایندگان دائمی اتحادیه عرب و همچنین دیدار هایی در سطح وزیران خارجه برای بحث و بررسی سازوکارها و راههای مقابله با این موضوع به کار خواهد بست.