پایگاه خبری آفتاب
۲۹ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 19 June 2026
کد خبر:۴۹۳۲۷
۱۶:۵۱
۱۳۸۵/۰۵/۱۱
دبیرکل حزب موتلفه:

اصولگرایان اختلاف قابل توجهی ندارند

۱۶:۵۱
۱۳۸۵/۰۵/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز،
حبیبی ادامه داد: «در انتخاباتی مانند انتخابات شوراها، تفرق تشکل ها چه اصلاح طلب باشند و چه اصولگرا موجب شکسته شدن آرای ایشان می شود.»
دبیرکل موتلفه با این استدلال، نتیجه گرفت «طیفی که در صدد جذب گروه های همفکر خود جهت شرکت در انتخابات مختلف است، باید در ابتدا هماهنگی بین گروه های مختلف درونی خود را برقرار کند.»
وی با «مثبت» ارزیابی کردن تلاش های سران جریان اصولگرا برای نزدیک کردن مواضع احزاب این جناح، خاطرنشان کرد: «در شرایط کنونی اختلاف قابل توجهی در میان اصولگرایان مشاهده نمی کنم.»
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در ادامه درباره تغییرات اخیر در هیأت اجرایی این حزب اظهار داشت: «سیاست جوانگرایی در موتلفه از سالیان گذشته اتخاذ شده بود اما در چند سال اخیر بر حجم آن افزوده شده است.»
حبیبی گفت: «بدون هیچ تردیدی حدود 80 درصد افرادی که اخیرا جذب حزب موتلفه شده اند زیر 50 سال سن دارند که مقطع سنی بین 31 تا 40 سال در میان این عده از بیشترین درصد برخوردار است.»
وی این موضوع را نشان دهنده دو اصل «درخواست بیشتر متقاضیان جوان برای عضویت در موتلفه» و  «اراده حزب موتلفه بر جوانگرایی»، دانست.
به گفته حبیبی «جوانگرایی در مدیران حزب موتلفه طبق نظر جناب آقای عسگراولادی و باقی بزرگان حزب است که در یک دوره چند ساله به کاهش 15 سال از سن دبیرکل و همین مقدار از سن دبیر اجرایی موتلفه ختم شده است.»
وی از مسئولین تبلیغات و روابط عمومی این حزب که همگی زیر 30 سال سن دارند و همچنین ، قائم مقام معاونت مهم سازماندهی که از 22 سالگی کار خود را در این پست آغاز کرده و اکنون در حدود 30 سال دارد  به عنوان نمونه ای از این جوانگرایی یاد کرد.
دبیرکل موتلفه اسلامی گفت: «رشد جذب جوانان در واحدهای استانی موتلفه هم نسبت به گذشته کاملا قابل توجه بوده است.»
محمدنبی حبیبی در بخش دیگری از سخنان خود  در مورد موضع حزب موتلفه در خصوص قطعنامه شورای امنیت مبنی بر لزوم توقف غنی سازی اورانیوم توسط ایران، گفت: «معتقدیم که ادامه غنی سازی اورانیوم در ایران جزو حقوق غیرقابل مذاکره ما است.»
دبیرکل موتلفه تصریح کرد: «کسانی که با برخورداری کشور ما از این حق مسلم مخالفت می کنند باید توضیح دهند که دلیل مخالفتشان چیست و البته  دلیلی هم به جز زورگویی ندارند.» 
حبیبی با اشاره به این نکته که «مردم باید هزینه برخورداری از حق مسلم خود در این زمینه را بپردازند»، گفت: «البته ملت ایران در این زمینه توجیه هستند.»
وی در عین حال بر «وجود نداشتن هیچ مسئولی در جمهوری اسلامی که حاضر به کوتاه آمدن از این حق مسلم ملت ایران باشد» هم تاکید کرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha