رستوران «چوان بان» یکی از رستورانهای معمولی محبوب است که در منطقه جیانگومن واقع شده است؛ منطقهای که سفارتخانههای زیادی در آنجا هستند و مشتریان خارجی نیز زیاد به آنجا سر میزنند. اکثر غذاهای سیچوان در این رستوران سرو میشوند. اکثر غذاها تند هستند اما نه همه آنها. یکی از غذاهای محبوب ماهی آب پز شده غرق در فلفل و چیلی است.
آفتابنیوز : سرویس اجتماعی- در پکن، برخی از بهترین رستورانها توسط بوروکراتها اداره میشوند. برای مثال، رستوران «شین جیانگ ایزلام» در منطقهای با ایست بازرسی امنیتی در ناحیه شی چنگ قرار دارد که در آن هتلی با ۴۲۵ اتاق واقع شد است.
به گزارش آفتابنیوز، خبرنگار «سی ان ان» مینویسد: «در روز چهارشنبه وقت ناهار در رستورانی به سبک کافه تریا مشتریان نشستهاند. بوی زیره سبز و دیگر ادویهجات و ترشیها را میشود حس کرد. این رستوران غذاهایی را از شین جیانگ در غرب چین سرو میکند. اینجا خانه اقوام و فرهنگهای مختلفی است که در برهههایی از تاریخ مستقل از حکومت مرکزی پکن بودهاند. اویغوریها، اقلیتی ترکزبان هستند که بزرگترین گروه قومیتی را در شین جیانگ تشکیل میدهند و گوشت گاو و بره را روی زغال میپزند. سبزیجات و نان ترد تفت داده شده از غذاهای محلیشان هستند. نکتهای که رستورانهای آن منطقه در آن اشتراک دارند این است که توسط مقامهای دولتی اداره میشوند. «فنگ زی» میگوید تمام مردمی که به اینجا میآیند اویغوریهای محلی هستد. او میگوید رییسجمهوری پاکستان نیز در جریان شرکت در نشست اقتصادی در چین از آنجا دیدار کرده بود.»
رستوران «چوان بان» یکی از رستورانهای معمولی محبوب است که در منطقه جیانگومن واقع شده است؛ منطقهای که سفارتخانههای زیادی در آنجا هستند و مشتریان خارجی نیز زیاد به آنجا سر میزنند. اکثر غذاهای سیچوان در این رستوران سرو میشوند. اکثر غذاها تند هستند اما نه همه آنها. یکی از غذاهای محبوب ماهی آب پز شده غرق در فلفل و چیلی است.
سی ان ان مینویسد: «در بیشتر رستورانهای دولتی که کارکنان آن آموزش دیدهاند غذاهای چینی بهجای غذاهای استانی و محلی سرو میشوند مانند غذاهای ملی محبوبی چون گوشت خوک پخته شده».