پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۴۹۴۶۲
۱۳:۰۳
۱۳۸۵/۰۵/۱۶

پادشاه عربستان فردا به ترکیه می رود

۱۳:۰۳
۱۳۸۵/۰۵/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش روزنامه ترکیه ای "زمان" در این سفر که بیش از 400 نفر پادشاه عربستان را همراهی می کنند مقامات عالی رتبه دو کشور قصد دارند در خصوص مسائل مهم منطقه ای و مسائل عراق، فلسطین و لبنان گفت و گوهایی انجام دهند. مشکلات اخیر خاورمیانه، مخصوصا نگرانی های مربوط به عراق و ایران به نزدیکی ترکیه و عربستان به یکدیگر کمک کرده است. 

این سفر از اهمیت بسیار بالایی برای ترکیه برخوردار است زیرا می تواند نقطه عطفی برای روابط ترکیه با جهان اعراب و آغاز همکاریهای میان دو کشور باشد.

به گزارش زمان پادشاه عبدالله که بعد از مرگ ملک فهد پادشاه پیشین عربستان در سال 2005 به قدرت رسیده است چندین برای بازدید از ترکیه برنامه ریزی کرده بود ولی این سفرها هر بار به دلایل گوناگونی لغو شده بودند. اگر این سفر نیز لغو نشود این اولین سفر رسمی یک پادشاه عربستانی به ترکیه از زمان تشکیل کشور عربستان صعودی در سال 1932 است. در سال 1974 پادشاه فیصل در یک اجلاس بین المللی که در استانبول برگزار شده بود شرکت کرده بود ولی این سفر به عنوان یک بازدید رسمی محسوب نشد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha