کد خبر: ۴۹۵۸۰۴
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۵
روستایی در 45 کیلومتری ورزشگاه لوژنیکی محل اقامت مانشافت در روسیه خواهد بود.

تصاویر/به مانند جام جهانی 2014، تیم ملی آلمان مشغول ساخت یک کمپ اختصاصی در روسیه است

آماده سازی تیم ملی آلمان برای جام جهانی؛ از ساخت کمپ در روسیه تا دیدار دوستانه با اتریش
آفتاب‌‌نیوز :
قهرمان جهان در سال 2014، اردوی آماده سازی خود برای جام جهانی روسیه را از بیست و سوم می 2018 (دوم خرداد 1397) آغاز می‌کند. ژرمن‌ها پیش از سفر به روسیه در دیداری دوستانه به مصاف تیم ملی اتریش خواهند رفت.

به مانند جام جهانی 2014، تیم ملی آلمان مشغول ساخت یک کمپ اختصاصی در روسیه است
به گزارش وبسایت رسمی فدارسیون فوتبال آلمان، شهر کلاگن فورت اتریش، در دوم ژوئن 2018 (12 خرداد 1397) میزبان دیدار دوستانه تیم‌های ملی اتریش و آلمان خواهد بود. پانزده روز بعد، آلمان برای اولین دیدارش در جام جهانی روسیه، به مصاف مکزیک خواهد رفت. این بازی در ورزشگاه لوژنیکی شهر مسکو برگزار می‌شود. ورزشگاه لوژنیکی میزبان دیدارهای نیمه‌نهایی و فینال نیز خواهد بود. این ورزشگاه 45 کیلومتر با محل اقامت تیم ملی آلمان در روستای واتوتینکی در حومه مسکو فاصله دارد.

به مانند جام جهانی 2014، تیم ملی آلمان مشغول ساخت یک کمپ اختصاصی در روسیه است
هتل این روستا که توسط جنگل احاطه شده است، محل اقامت مانشافت است. به مانند جام جهانی 2014 برزیل، آلمان‌ها مشغول ساخت کمپ و بازسازی قسمت‌هایی دیگری از هتل واتوتینکی هستند. یک بلوک جدید شامل 72 اتاق برای بازیکنان و مربیان در حال ساخت است. امکانات ورزشی و پزشکی مدرن نیز در این مجموعه وجود خواهند داشت.

به مانند جام جهانی 2014، تیم ملی آلمان مشغول ساخت یک کمپ اختصاصی در روسیه است

یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان در این خصوص گفت:
اتخاذ این تصمیم برای ما آسان نبود چرا که طی جام کنفدراسیون‌ها در سوچی (یکی از شهرهای سرزمین کراسنودار) اوقات خوبی را داشتیم. برای موفقیت همه چیز باید درست باشد. در مسکو ما قادر خواهیم بود که با تمرکز با بهترین شرایط و امکانات تمرین کنیم. یک هتل آرام پیدا کرده‌ایم که پس از انجام بازی‌ها می‌توانیم تمرینات و ریکاوری خوبی آن‌جا داشته باشیم. 

طرفداری 


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین