کد خبر: ۴۹۵۸۷
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۸۵ - ۱۰:۱۸
دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد:

آتش‌بس در لبنان از صبح دوشنبه

آفتاب‌‌نیوز :
شورای امنیت سازمان ملل روز جمعه با تصویب قطعنامه‌ای خواستار توقف کامل درگیری بین اسرائیل و حزب‌الله شد. علاوه بر این مقرر شد 15000 نیروی حافظ صلح سازمان ملل برای کمک به سربازان لبنانی جهت کنترل مناطق جنوب لبنان به آن منطقه اعزام شوند. 

دولت لبنان در نشست دیروز خود به اتفاق آرا قطعنامه 1701 شورای امنیت سازمان ملل را تصویب کرد. در عین حال مقامات لبنانی اعلام کردند ملاحظاتی در خصوص قطعنامه مدنظر دارند که باید به آنها رسیدگی شود. 

سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله نیز برخی بندهای قطعنامه لبنان را غیر منصفانه و ناعادلانه خواند. با این وجود وی افزود که برای پایان دادن به خشونت ها و جنایات اسراییل این قطعنامه را می پذیرد. نصرالله گفت: تا زمانی که سربازان اسرائیلی، لبنان را ترک نکنند و منطقه را به نیروهای حافظ صلح سازمان ملل تحویل ندهند، حزب الله هم به جنگ ادامه می‌دهد. اما افزود: اگر زمانی برای توقف جنگ و یا اقدامات خصمانه مشخص شود و چنانچه توافقی در خصوص این مساله از سوی شورای امنیت و دولت لبنان صورت گیرد و آتش‌بس اعلام شود ما نیز به آن پایبند خواهیم بود.

اظهارات مقامات اسرائیلی نیز حاکی از تمایل آنها به پذیرش قطعنامه است. هر چند پس از تصویب قطعنامه حملات اسرائیل شدت یافت و تانک‌ها و سربازان اسرائیلی به منطقه جنوب لبنان گسیل شدند. به نظر میرسد اسرائیل قصد دارد از آخرین فرصتها برای ضربه زدن به حزب الله استفاده کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین