پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۸:۴۷
کد خبر:۴۹۶۸۲۴
۱۹:۲۰
۱۳۹۶/۰۹/۲۹

اولین حضور ناصر ملک‌مطیعی در تلویزیون پس از انقلاب

برنامه «من و شما» امشب با حضور علی پروین، ناصر ملک مطیعی و گفت‌وگوی تلفنی با پرویز پرستویی پخش خواهد شد.
۱۹:۲۰
۱۳۹۶/۰۹/۲۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
برنامه «من و شما» امشب با حضور علی پروین، ناصر ملک مطیعی و گفت‌وگوی تلفنی با پرویز پرستویی پخش خواهد شد.

برنامه «من و شما» به مناسبت شب یلدا امشب (۲۹ آذر ماه) با حضور علی پروین و ناصر ملک مطیعی حوالی ساعت ۱۹ به روی آنتن می‌رود. همچنین در این برنامه گفت‌وگویی تلفنی با پرویز پرستویی برقرار خواهد داشت.

علی پروین در این برنامه درباره فعالیت فوتبالی خود در این سال‌ها صحبت خواهد کرد. همچنین ناصر ملک مطیعی در این برنامه از علاقه‌اش به ایران، حسرتش برای بازماندن از حضور در جبهه، سینمای بعد از انقلاب و تاثیرات خانواده بر او و رفاقتش با علی پروین و ... سخن خواهد گفت.

همچنین پرویز پرستویی در گفت‌وگوی تلفنی این برنامه درباره ارزش‌های سینمای بعد از انقلاب و توانایی‌های ملک مطیعی در بازیگری سخن خواهد گفت.

به گزارش ایسنا، ویژه برنامه «من و شما» به تهیه‌کنندگی هادی قندی، اجرای آرش ظلی‌پور و نویسندگی دنیا خمامی هر هفته از شبکه شما به روی آنتن می‌رود.

اولین حضور ناصر ملک‌مطیعی در تلویزیون پس از انقلاب

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۹
وسط برنامه قطع شد که یعنی قطعش کردن
پاسخ