پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۴۹۸۲۲۴
۰۳:۰۴
۱۳۹۶/۱۰/۰۶

هشدار پلیس فتا درباره زلزله اخیر

پلیس فتا اعلام کرد با افرادی که بخواهند با ایجاد شایعه از زلزله در فضای مجازی آرامش جامعه را برهم بریزند، برخورد خواهد کرد.
۰۳:۰۴
۱۳۹۶/۱۰/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز،
 در پی وقوع زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرز دو استان تهران و البرز، پلیس فتا به افرادی که ممکن است قصد داشته باشند همچون زمین‌لرزه قبلی با حاشیه‌سازی و ایجاد شایعه آرامش مردم را به خطر بیندازند، برخورد خواهد کرد.

این پلیس از شهروندان خواسته است که اخبار را از رسانه‌های رسمی و معتبر پیگیری کرده و به خبرهایی که از قول منابع ناشناس در فضای مجازی منتشر می‌شود توجه نکنند چراکه بسیاری از این افراد سودجویانی هستند که می‌خواهند با سوءاستفاده از زلزله اخیر مخاطبان و دنبال‌کننده‌های صفحات و کانال‌های خود را افزایش دهند.

به گزارش ایسنا،چندی پیش و پس از وقوع زمین‌لرزه هفته گذشته در تهران پلیس فتا اعلام کرده بود که بیش از ۲۰ شایعه‌ساز زلزله در فضای مجازی را شناسایی و به پلیس فتا احضار کرده است.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
پلیس فتا زلزله
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
علی معرف
Lebanon
۰۵:۰۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۶
واقعا جای تعجبه که موادفروش صاف صاف میچرخه و ما چسبیدیم به اینترنت و این که ببینیم کی چی میگه بگیریمش ... به جای این کارها ایکاش انسان دنبال حل مشکلات بیکاری و ازدواج جوون ها و کمک به خلق الله باشه
پاسخ
علی معرف
Lebanon
۰۴:۲۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۶
خداوکیلی همین یه مدل جرم کم مونده بود که

به حول قوه الهی اونم اضافه شد به جرم ها ....
پاسخ