پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۴۹۸۷۹۲
۲۳:۲۶
۱۳۹۶/۱۰/۰۸
نمانیده مردم کرمان:

۷ هزار خیریه از ارائه ترازنامه مالی امتناع می‌کنند

نمانیده مردم کرمان و راور گفت:۷ هزار خیریه در کشور وجود دارد که کار اقتصادی می‌کنند و ترازنامه خود را افشا نمی‌کنند.
۲۳:۲۶
۱۳۹۶/۱۰/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،
 محمدرضا پورابراهیمی در گردهمایی سردفتران و دفتریاران اسناد رسمی استان کرمان از قانون کاداستر سخن به میان آورد و بیان کرد: طرح شناسنامه زمین (کاداستر) به زمین‌ها هویت داده است و علی رغم همه مشکلات و کمبودهای مالی درصد زیادی از این طرح اجرا شده است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی کاهش فسادهای اقتصادی و کاهش پرونده‌های قضایی را از جمله خروجی‌های طرح کاداستر ذکر کرد و افزود: اجرای طرح‌های شفافیت اطلاعاتی، زمینه ساز کاهش فسادها خواهند شد.

وی با انتقاد از اینکه 7 هزار خیریه در کشور وجود دارد که کار اقتصادی می‌کنند و ترازنامه خود را افشا نمی‌کنند، ادامه داد: برای جلوگیری از فسادها ابزار وجود دارد و نیاز به کارهای عجیب نداریم.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه امروز می‌توانیم همان اقدامی که سازمان ثبت اسناد کرده است در حوزه اقتصادی کشور نیز انجام دهیم، عنوان کرد: ابزارهای ما برای شفافیت اقتصاد ما اجرای قوانین پیگیر افشای اطلاعات مالی بنگاه‌های اقتصادی است.
منبع: ایلنا
گزارش خطا
برچسب‌ها:
نماینده مردم کرمان
ارسال پیام
captcha