پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۴۹۸۹۲۰
۱۳:۴۰
۱۳۹۶/۱۰/۰۹

وزیر کشور: از مردم می‌خواهیم در تجمعات غیر قانونی شرکت نکنند

وزیر کشور گفت: از مردم تقاضا داریم در تجمعات غیر قانونی شرکت نکنند، اگر قصد تجمع دارند درخواست دهند، بررسی می‌شود.
۱۳:۴۰
۱۳۹۶/۱۰/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز،
عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برخی فراخوان‌های فضای مجازی که مردم را دعوت به تجمع می‌کنند، اظهار کرد: ما گزارش‌های در این زمینه داشته‌ایم و این تجمعات قطعا غیرقانونی است.

وی با تاکید بر اینکه هر نوع تجمعی باید مجوز داشته باشد، گفت: نیروی انتظامی و قوه قضائیه تاکنون تلاش کرده‌اند، مدیریت کنند تا تجمعات غیر قانونی تبدیل به مسئله‌ای نشود که نگرانی ایجاد کند.

وزیر کشور بیان کرد: از همه کسانی که با این نوع فراخوان‌ها در تجمعی شرکت می‌کنند، تقاضا داریم که در این نوع تجمعات غیر قانونی شرکت نکنند چراکه برای خودشان و دیگر شهروندان زحمت ایجاد می‌کنند.

رحمانی فضلی به روند قانونی اخذ مجوز تجمع اشاره و بیان کرد: افرادی که می‌خواهد تجمعی داشته باشند، باید درخواست دهند، وزارت کشور و استانداری‌ها درخواست آنان را بررسی می‌کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha