پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 22 July 2026
کد خبر:۴۹۹۳۸۸
۲۲:۴۶
۱۳۹۶/۱۰/۱۱

گزارش ناآرامی در نجف آباد/ تخریب اماکن عمومی

نماینده مردم نجف‌آباد اصفهان از تخریب برخی اماکن در تجمع روز گذشته برخی معترضان در این شهر خبرداد و گفت: باید مراقب باشیم دشمن خود را در خواسته‌های به حق مردم در اعتراض‌های قانونی شریک نکند.
۲۲:۴۶
۱۳۹۶/۱۰/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز،
ابوالفضل ابوترابی در گفت‌وگو با ایلنا درباره اعتراضات روز گذشته در شهرستان نجف‌آباد گفت: مردم نجف آباد به دلیل مشکلات اقتصادی و معیشتی مانند سایر شهرها برای بیان اعتراض خود به خیابانها آمدند اما در میان تجمع کنندگان برخی افراد آشوبگر به شکستن شیشه‌های موسسات و شهرداری پرداختند که خوشبختانه جراحت و آسیب جدی به مردم وارد نشده است.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس ادامه داد: باید مراقب باشیم دشمن خود را در خواسته‌های به حق مردم در اعتراض‌های قانونی شریک نکند و نتواند مانند جنگ داخلی که در سوریه به راه انداخت هزینه هنگفتی به مردم وارد کند.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی با تاکید بر اینکه مردم باید هوشیار باشند و راه خود را از آشوبگران جدا کنند، اظهار کرد: معترضان نباید با افرادی که به تخریب اموال عمومی و دولتی دست زده‌اند، همراهی کنند و از طرف دیگر مسئولان هم درها را به روی مردم و معترضان باز کنند و سعی کنند به طور مستقیم با مردم و معترضان سخن بگویند تا ناآرامی ها پایان یابد.

به گزارش آفتاب‌نیوز، برخی گزارش‌ها حاکی از تیراندازی و درگیری‌های شدیدی بین نیروهای پلیس و عده‌ای در اطراف نجف‌آباد است. گفته شده که در این درگیری‌ها چندین نفر نیز کشته شده‌اند.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha