آفتابنیوز : 
مجيد حاجيبابايي، عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت با بیان این مطلب افزود: با توجه به اين كه انتخابات آزاد از خواستههاي ملت ايران در يك صد سال اخير بوده است، بخشي از جنبش دانشجويي ايران اين شعار را به عنوان استراتژي خود جهت مبارزه با اقتدارگرايان و اقتدارگرايي برگزيده است.
وي با بيان اين كه اين استراتژي ناظر به شركت يا عدم شركت در انتخابات نيست، افزود: اين استراتژي تأكيد بر يك ارزش جهاني و يك حق است كه ملت ايران آن را مطالبه ميكند.
حاجيبابايي برگزاري انتخابات آزاد را منوط به تحولاتي در ساختارها و روشهايي كه مانع تحقق اراده ملت است، دانست و افزود: در صورتي كه زمينههاي برگزاري انتخابات آزاد فراهم نشود، جنبش دانشجويي ايران به شدت به مقابله خواهد پرداخت و تمام تلاش خود را براي به جهت راندن مخالفان حقوق ملت به كار خواهد گرفت.
عضو شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت يادآور شد: بيانيه 35 دانشگاه نيز متناسب با استراتژي دوري از قدرت تنظيم شده است و دانشجويان به عنوان ناقدان اجتماعي، ضرورت برگزاري انتخابات دموكراتيك و عادلانه را يادآور شدهاند و شأن خود را بالاتر از كاركردهاي حزبي، اعم از توصيه به حمايت يا عدم حمايت از اشخاص ميداند.
شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت نيز مصوبهاي مبني بر دفاع از حقوق شهروندي كانديداهايي كه به صورت غير قانوني ردصلاحيت شوند، دارد، اگر چه مجموعه درباره اصل انتخابات نظر ديگري داشته باشد.