آفتابنیوز : متخصصان علوم پزشکی انگلیس در بررسیهای جدید خود به شواهد بیشتری از مضرات مصرف گوشتهای فرآوری شده برای سلامتی و ارتباط آن با افزایش احتمال ابتلا به سرطان پستان پی بردند.
به گزارش آفتابنیوز به نقل از مدیکال نیوز تودی، به گفته متخصصان، مصرف گوشتهای فرآوری شده از قبیل سوسیس میتواند خطر ابتلا به سرطان پستان را در زنان افزایش دهد.
متخصصان انگلیسی در بررسی روی بیش از ۲۶۰ هزار زن دریافتند خطر ابتلا به سرطان پستان در زنانی که روزانه بیش از ۹ گرم گوشت فرآوری شده مصرف میکنند بیش از یک پنجم بیشتر میشود.
هر چند این تیم تخصصی ارتباطی بین مصرف گوشت قرمز و خطر ابتلا به سرطان پستان پیدا نکردند.
در سال ۲۰۱۵ میلادی سازمان جهانی بهداشت (WHO) تایید کرد مصرف گوشتهای فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش میدهد درحالیکه گوشت قرمز "احتمالا" برای انسان سرطانزاست. این نتیجهگیری از بازبینی نتایج بیش از ۸۰۰ مطالعه به دست آمده است.
منبع: ایسنا