پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۵۰۲۵۱
۱۱:۱۵
۱۳۸۵/۰۶/۰۸

مجلس خبرگان در مجمع تشخیص مصلحت

۱۱:۱۵
۱۳۸۵/۰۶/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز، وی در بخشی از سخنانش با تاکید بر ضرورت ایجاد وحدت رویه در اعلام رویت هلال ماه درایام خاص بویژه عید فطر در پایان ماه مبارک رمضان و توجه خاص رهبر معظم انقلاب در این خصوص ، گفت: هماهنگی بین مراجع و رهبری معظم انقلاب در این مسئله مهم، ضروری است. 

هاشمی رفسنجانی تهاجم فرهنگی دشمن برای تخریب فرهنگ و ارزش های اسلامی در جامعه را یکی از مظاهر تلاش و توطئه دشمنان علیه انقلاب اسلامی ایران نام برد و گفت: مقابله با تهاجم وسیع فرهنگی ابزار و ایده های برنامه های خاص فرهنگی، ارشادی و هنری خاص خود را می طلبد و باید برای ایجاد مصونیت درجامعه بویژه جوانان به صورت مبنایی تلاش شود. 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به خطرات موجود دراطراف کشور اشاره کرد و گفت: دشمن هیچگاه خیر خواه انقلاب اسلامی نبوده و نخواهد بود و ما باید با حفظ وحدت و انسجام داخلی توطئه های آنان را خنثی کنیم. 

بنا بر این گزارش، آیت الله مشکینی رئیس مجلس خبرگان در این دیدار با ذکر حدیث نبوی در خصوص خلوص نیت و توجه به خدمت خالصانه به خلق خدا گفت: در نظام جمهوری اسلامی ایران باید خدمت به مردم توفیق الهی وسعادتی بزرگ تلقی شود. در آغاز این دیدار آیات و حجج الاسلام تسخیری، قریشی، وافی، معصومی، سید احمد خاتمی، نعیم آبادی، محمدی و قرباغی دیدگاه ها و نظرات خود را در خصوص مسائل فرهنگی، سیاسی، اجتماعی واقتصادی کشور اظهار داشتند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha