آفتابنیوز : "تره" به سبب ساختار گوگردی که دارد, دارای خواص ضد میکروبی است, حاوی ویتامین C، ویتامینهای گروه B و عناصر معدنی است و بهطور کلى "تره" دو نوع است، یکى نوع کوتاه و نازک در تابستان میروید و نوع دیگرى تره فرنگى است که در زمستان میروید.
خوردن "تره" همراه غذا به کاهش چربی خون و رفع یبوست کمک زیادی میکند, اثرات ضد میکروبی دارد و برای درمان هموروئید عالی است, خوردن "تره" موحب رفع یبوست است و در کاهش خطر بروز سرطان پروستات و روده نیز موثر است."تره" ساطوری شده ضماد بینظیری در تسکین درد و سوزش بواسیر است.
تره فرنگی سرشار از منیزیم بوده و در بیماریهای پروستات توصیه شده است, هضم را قوی کرده، ضد یبوست و درمان بواسیر کننده بواسیر یا هوروئید است همچنین در کنترل نقرس میتواند موثر باشد.
"تره" ضدعفونىکننده رودهها و ادرارآور است و براى معالجه روماتیسم و بیمارىهاى کبدى مفید است؛ اگر "تره"با غذا خورده شود به هضم غذا کمک میکند و مانع ترش شدن غذا در معده میشود البته باید توجه داشت در مصرف تره نباید زیادهروی کرد چرا که موجب بروز سردرد میشود.
منبع: تسنیم