کد خبر: ۵۰۳۶۱
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۸۵ - ۱۲:۳۶
با اشاره به پرونده هسته‌ای ایران

احمدی‌نژاد: اخم کردن غرب حاصلی ندارد

آفتاب‌‌نیوز : رييس‌‏جمهور با بيان اينكه اين قدرت‌‏ها علم، فناوري و پيشرفت را تنها براي خود مي‌‏خواهند، گفت: آنها سعي دارند مانع پيشرفت ديگران شوند و براي پر كردن جيب‌‏هاي خودشان حاضرند در عراق، لبنان، افغانستان و آفريقا جنگ راه بيندازند تا خواسته‌‏های نفساني خودشان را تامين كنند اما آنها بدانند كه با شعار دادن، اخم كردن و بيانيه دادن نمی‌‏توانند حقوق ملت ايران را ضايع كنند. 

رييس‌جمهور با تاكيد بر اينكه آمريكا و انگليس مي‌‏خواهند مانع پيشرفت انرژي هسته‌‏اي ايران شوند، گفت: جواب ملت ايران دو كلمه بيشتر نيست؛ اين ملت در تمام اين سرزمين بر حق خود بر استفاده كامل از چرخه سوخت هسته‌‏ای تاكيد مي‌‏كند. 

وي افزود: امروز آنها قادر نيستند جلوی پيشرفت ملت ما را بگيرند. آنها تنها حيثيت خودشان را در جهان از بين مي‌‏برند و باعث نفرت ملت‌‏ها از خودشان مي‌‏شوند و اگر به اين كار ادامه دهند، پاسخ ملت ايران تنها نفرت از آنهاست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین