پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۵۰۴۰۷
۱۲:۱۰
۱۳۸۵/۰۶/۱۲

افاضات جدید همسر دکتر الهام

۱۲:۱۰
۱۳۸۵/۰۶/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز،
به گزارش خبرنگار سیاسی آفتاب،همسر الهام افزوده: «اگر چه اين گام هم در كارنامه درخشان انديشه‌گری وی نمره‌اي ديگر را اضافه مي كند، اما اگر او همگام با عناصري چون اكبر گنجي، شيرين عبادي و... به حساب آيد نه تنها گردي از عملكردش بر دامن نظام اسلامي و ملت ايران نمي‌نشيند بلكه بيانگر عظمت بيش از پيش ملتی است كه بالاخره پس از 8 سال و بلكه 16سال عقبه آمريكايی ويرانگري‌ها را به درستی شناخت و با امداد حضرت ولي عصر (عج) به طرد و اخراج آن از عرصه حاكميت راي داد». 

این فعال حزب الله در ادامه مطلب خود نوشته: «بر حوزه‌های علميه، از مرجعيت عظيم الشان تا جامعه محترم مدرسين، به ويژه وارستگان اين تشكل كه قداست روحانيت شيعه را فراتر و بالاتر از همگرايي صنفي و سياسي مي دانند و طيف عظيم بالنده طلاب حقيقي مكتب امام صادق(ع) است كه پيشگام قشرهاي ملت گرديده تكليف اين دارنده لباس روحاني را در اين حركت ضد ملي روشن كنند». 

وی پرسیده: «آيا حضور و جولان «محمد خاتمی» در شهرهاي آمريكا و سخنراني هاي او پيرامون «اسلام مدرن» -اسلام مورد قبول وی- كه اسلام تعيش و تكسب، اسلام اشرافيت، اسلام رفاه طلبی، اسلام عافيت جويي و در يك كلمه اسلام آمريكايی است، عذر بدتر از گناه برای يك دارنده لباس روحانيت شيعه نيست؟» 

همسر سخنگوی دولت در مقاله خود همچنین خواستار پاسخگویی مجمع تشخيص مصلحت در این رابطه شد و توضیح داد:«اين مجمع و تك تك اعضاي آن كه نسبت به ايجاد «مثلث ناميمون» در مركز تحقيقات استراتژيك سكوت و بي تفاوتي پيشه كردند، از سوي ملت امروز مورد مواخذه‌اند، كه چرا «محمد خاتمي» در حركت ضدملي خود برای ورود به خاك آمريكا با استقبال بي سابقه كاخ ننگين سفيد، به عنوان «يك مقام رسمي» اعلان مي شود. آيا اين «مقام» به معناي حضور او در آن «مثلث» نيست؟ و آيا برنامه اين حركت از سوي آن مثلث مورد قبول واقع نشده است؟ آيا مجمع تشخيص مصلحت هرگونه پيوند فكري و اعتقادي و سياسي با ملت را قطع كرده كه به گفته روزنامه «واشنگتن پست» در «شديدترين برخورد آمريكا عليه دولت جديد ايران»، «خاتمی» منادي «عشق و محبت» نسبت به آمريكا شده است؟» 

سریال دنباله دار: خانواده دکتر الهام (کلیک کنید)
مثلث تخریب و «هدف مشترک» (کلیک کنید)

انتقاد شدید رهبری از برخوردهای تخریبی(کلیک کنید)

فاطمه رجبی همچنین خواستار واکنش خانواده شهدا شد و گفت:«خانواده های عزيز شهدای انقلاب اسلامي، به ويژه شهيدان ماهها، روزها و شب ها و لحظه هاي خونبار سال 56 و 57، و در راس آنان، وارثان آزاده شهداي 17 شهريور، به طور قطع اين هديه زهرآلود «خاتمي» را در آستانه سالگرد «17 شهريور» با خشم و قهر به خود وي و همفكران آمريكائيش باز خواهند گردانيد. آيا «محمد خاتمي» در استمرار لگدمال كردن اصول و ارزشهاي انقلاب اسلامي و بنيانگذاري هاي فكري و عملي حضرت روح الله (س)، در آستانه «هفدهم شهريور» با ورود به آمريكا، چه پيامي به ملت ايران ابلاغ مي كند؟ آيا استقبال گرم دولت حيوان صفت «بوش جنايتكار» از «خاتمي» در شهريور ماه، نشانه تمسخر خاتمي نسبت به شهدایی نیست که مظلومانه توسط هلی کوپتر های آمریکایی و اسرائیلی به رگبار مستقیم بسته شدند؟ بالاتر آن که اگر جیمی کارتر قصاب اصلی ملت ایران درسال های 56 به بعد، تماس خاتمی برای دیدار را بپذیرد، باید گفت که خانواده های شهدای انقلاب و شهدای 17 شهریور بزرگترین هدیه مسموم را از محمد خاتمی دریافت کرده اند، که البته هدیه ويژه ای نیز هست». 

این فعال جریان حزب الله «وفاداران به حضرت روح الله» را نیز مخاطب قرار داده و نوشته:«حزب الله این فرزندان معنوی رسول الله به فرموده حضرت امام، چگونه می توانند با آرامش و تحسین جولان خاتمی را در شهر های امریکا نظاره کنند و سخنوری های تکراریش را در مدح و ستایش اندیشه و تمدن و تجدد غرب به سرکردگی آمریکا در دانشگاه های تئوری پرداز جنایات آمریکا، تمجید نمایند و آن ها را در راستای صلح اسلامی و گفتگوی دینی و ملی تلقی نمایند؟» 

رجبی همچنین خواستارواکنش «دانشگاهیان آزاد اندیش از هر گروه و جناح و با هر سلیقه و عقیده» نسبت به این مساله شد و نوشت که دانشجویان «باید نسبت به حرکت ضد ملی خاتمی برخورد قهرآمیز داشته باشند». 

همسر سخنگوی دولت همچنین به نقل از «ملت» از «وزارت خارجه که یک سال گذشته هرگز همپا و همگام با مواضع عزتمند و خردمندانه دکتر احمدی نژاد حرکت نکرده»، خواسته تا «اگر خبرمنتشره ایسنا درباره ضیافت شام ظریف برای خاتمی صحت دارد، نماینده ایران در سازمان ملل را که هنوز سر در هوای اصلاح طلبی برانداز دارد،چرا که وی منتخب دولت خاتمی است، به دلیل برپایی ضیافت ضد اسلامی و ضد ملی برای خاتمی در نیویورک سریعا عزل کند». 

در پایان مطلب رجبی آمده:«از مجلس انتظاری نیست. عملکرد دوبخشی و دوگانه مجلس هفتم با دولت خاتمی و احمدی نژاد برای عموم ملت، اصول و تعهدات آن را آشکار کرده است. مجلس به راه خود برود، رئیس آن به سفرهای استانی برود و به مردم القا کند که مجلس دولت را مکلف می کند که چه بکند و چه نکند؟! و یقیناً ملت راه خود را خواهد رفت».
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Germany
۱۱:۴۱ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۰
خانم رجبی تا زمانی که شما سرت را از چاه تاریک خرافه پرستی بیرون نیاوری افکارت همین گونه خواهد بود و شما و امثال شما از اسلام چیزی نفهمیدید و نخواهین فهمید افکار شما فقط دور یک محور میچرخد و ان هم امام زمان است . شما از کدام امام حرف میزنی از امامی که هرگز ندیده ای ،امامی که در چاه جمکران شما قایم شده باشد بهتر است از همان چاه بیرون نیاید چون ان چاه چاهه ویل و ظلمانی است گه نفس شما و احمدی نژاد شما در ان گرفتار است. بیایید و دست از سر جوانان وطن بردارید و وطن عزیزمان ایران را به دست باخردانی بسپارید که کارشان سیاست است نه دیانت.
اره شما راست میگی اقای خاتمی هم نمی تواند مشکل مردم ایران را حل کند و همین طور اقای موسوی چرا که تا زمانی که کور و کرهایی مثل شما در راس حکومت باشند بعدا ما گشوری مثل عراق و افغانستان را شاهد خواهیم بود.
به امید ایرانی اباد و ازاد برای همه ی ایرانیان
پاسخ
ناشناس
-
۱۱:۴۵ - ۱۳۸۶/۱۲/۱۲
خانم رجبی دل باباتو نشکن .حرفاشو گوش کن
پاسخ
ناشناس
-
۰۰:۱۱ - ۱۳۸۶/۱۱/۲۸
ميگم اين خانم كه اين همه اطلاعات داره چرا كانديد نشده؟؟؟؟؟؟؟
چه تحليل هاي جالبي؟!
خوب مي خوام يه ذره بيشتر رو حرفاشن فكر كنم
ولي به نظرم دلايلشون اصلا قابل توجيه نيست
سفر استانيُ يا استقبال!!!!!!!!!!
پاسخ
ناشناس
-
۰۱:۰۵ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۰
خانم رجبي شما كه دم از اسلام ميز نيد خود و دولت احمدي نژاد براي مردم وخانواده شهدا چه كردند جز اينكه اقتصاد و روابط خارجه ما را به نابودي كشانديد اقاي خاتمي سالها زحمت كشيده بود ند وتوجه و نظر دنيا را نسبت كشورمان را عوض كرده بودند . شما بهتر است به نصايح پدر گوش دهيد .ودست از لجاجت و تعصب خشك وبيهوده برداريد.ا
پاسخ
ناشناس
-
۰۰:۰۴ - ۱۳۸۶/۱۰/۰۹
فاطمه خانم رجبي برو نصيحت بابات گوش كن.
پاسخ
ناشناس
-
۲۲:۲۱ - ۱۳۸۵/۰۶/۱۲
به عنوان يك استاد دانشگاه (در كانادا و ايران ) كه اصلاً موافق دكتر احمدي نژاد نيستم به نظرم مي‌آید كه گفتن اين حرف ها از طرف اين خانم بد هم نيست چون نه تنها برای خاتمي بد نميشود كه بهتر هم ميشود و مردم بهتر پی می‌برند ...
در دنياي غرب هم همه اين آزادي را دارند كه حتي رييس جمهور مملكتشان را مسخره كنند و دست بياندازند. ايران هم بايد اين مسير را طي كند و همه بتوانند حرفشان را بزنند بدون البته توهين و ناسزا. ايشان هم نظرش را داده تا زماني كه به عمل نرسيده في النفسه اشكالي ندارد.
ضمن احترام به آقاي خاتمی از اينكه ايشان آنچنان ارزشمند شده اند كه برايشان سخنراني در دانشگاه های امريكا می‌گذارند بايد قدردان اين استعداد‌ها باشيم.
ه.م.
پاسخ
ناشناس
-
۲۱:۴۱ - ۱۳۸۵/۰۶/۱۲
خدايا دل‌هاي ما را از كينه و نفرت پاك كن و به آن سيد جليل القدر صبر بيشتر عنايت بفرما.
پاسخ
ناشناس
-
۲۰:۲۸ - ۱۳۸۵/۰۶/۱۲
جناب آقاي خاتمي [...] تاكنون گل‌های بسيار زيبايي در دوران رياست جمهوری‌اش به دروازه ملت و نظام و اسلام زده كه صدای سوت و كف بيننده هاي آمريكايي وانگليسي و اسرائیلی آن از فرسنگها دورتر به گوش ملت بيدار دل رسيده است . اين هم از آخرين گلهای ايشان است .
پاسخ
ناشناس
-
۱۵:۴۸ - ۱۳۸۵/۰۶/۱۲
من سر از سياست در نميارم ولي بنظرم رفتار آقاي خاتمي نشاندهنده رفتار يك مسلمان واقعي است. هيچ چيز بهتر از يكدلي صفا و مهرباني نيست. چرا اين خانم و امثال ايشان همه چيز را سياه ميبينند؟ كاش همه ما در رفتار جناب آقاي خاتمي را الگو قرار ميداديم. آقاي دكتر احمدي نژاد هم انسان وارسته و مردمي هستند.
پاسخ
ناشناس
-
۱۵:۳۴ - ۱۳۸۵/۰۶/۱۲
اگر افراد ديگري اين حرف ها را ميزدند به خصوص ناخودي ها و نخودی‌ها ُ تا كنون صد دفعه به اتهام تشويش افكار عمومي دچار مشكل مي‌شدند. پس چگونه است كه خانم رجبی هر چه مي‌خواهد مي گويد ولي هيچ مشكلی براي او پيش نمي آيد. آيا حق با اوست؟
پاسخ
ناشناس
-
۱۵:۰۹ - ۱۳۸۵/۰۶/۱۲
تمايلي به پاسخگويي مفصل نيست. بي شك يكي از ايرادات وارد بر دولت خاتمي له كردن مردم در زير چرخهاي توسعه كذايي اقتصادي است اما شما طوري صحبت ميكنيد كه گويا قيم و سرپرست مردم هستيد و مردم هيچ نميفهمند...دست برداريد؟؟؟؟
پاسخ
ناشناس
-
۱۵:۰۳ - ۱۳۸۵/۰۶/۱۲
خداوند همه ما را از شر وسوسه‌های شيطان و از شر دروغ تهمت وافترا حفظ بفرمايد
پاسخ
ناشناس
-
۱۴:۴۵ - ۱۳۸۵/۰۶/۱۲
با عرض سلام
من به عنوان يك دانشجو از اين سفر آقاي خاتمي حمايت ميكنم و تا آخر هم همينطور خواهد بود .
در اين زمان كه غرب تلاش مي كند ايران را كشوري جنگ طلب معرفي كند اين سفرها و گفتگو ها بسيار ارزشمند است تا كشور ما را به عنوان يك كشوري كه خواستار صلح در جهان است معرفي كند به خصوص در خود كشور آمريكا كه زير سانسور شديد خبري قرار دارد .
پاسخ
ناشناس
-
۱۴:۳۶ - ۱۳۸۵/۰۶/۱۲
يكي نيست جلوي اين خانم را بگيرد
پاسخ
ناشناس
-
۱۳:۲۵ - ۱۳۸۵/۰۶/۱۲
بسيار تاسف بار است كه در شرايط حساس كنوني كه همه نيازمند همدلي و همياري هستيم چنين اظهاراتي شنيده مي شود. در شرايطي كه رييس جمهور محترم اعلام آمادگي جهت مناظره با رييس جمهور امريكا نموده و يا در مصاحبه خود با شبكه امريكايي نسبت به سفر به امريكا و ارتباط مستقيم با مردم امريكا اظهار تمايل مي كنند نمي‌دانم اشكال خانم رجبي به اقاي خاتمي وارد است يا خير؟
ضمناً مناسب بود اين خواهر محترمه ادب را نيز در گفتار انتقادی خود رعايت نموده و بجای محمد خاتمي و ظريف، آقاي خاتمي و آقاي ظريف عنوان مي نمود كه اخلاق و ادب ويژگي اصلي و اساسي حزب الهي هاي راستين
مي باشد.
پاسخ
ناشناس
-
۱۳:۰۹ - ۱۳۸۵/۰۶/۱۲
تيتر این مطلب براي خبرگزاری آفتاب كه می‌كوشد خود را بی طرف جلوه دهد بسيار ناشيانه و بدور از اخلاق رسانه‌ای است. هرچند نگاه يكطرفه و مغرضانه در انعكاس بسياری از اخبار اين خبرگزاری مشهود است.
پاسخ