پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۰۷:۴۴
کد خبر:۵۰۵۳۸۹
۱۱:۱۶
۱۳۹۶/۱۱/۰۹

آذربایجان قندیل بست؛ ورزقان ۲۹ درجه زیر صفر!

آذربایجان قندیل بست؛ ورزقان ۲۹ درجه زیر صفر!
ورزقان با ۲۹ درجه زیر صفر سردترین نقطه آذربایجان‌شرقی و ایران اعلام شد.
۱۱:۱۶
۱۳۹۶/۱۱/۰۹
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
بر اساس اعلام کارشناسان هواشناسی استان آذربایجان شرقی، پیشینه دما در ورزقان در ۲۴ ساعت گذشته منفی ۸ و کمینه دما منفی ۲۹ درجه زیر صفر بوده است.

شهرستان بستان آباد با کمیته منفی ۲۳ درجه، مرند با کمینه منفی ۱۰ درجه، سراب منفی ۲۱ درجه، چاراویماق منفی ۱۹ درجه، اهر ۱۹ با منفی درجه، کلیبر منفی ۱۱ درجه زیر صفر، میانه با کمینه منفی ۱۲ درجه، مراغه، بناب، مراغه و ملکان با کمینه منفی ۱۱ درجه و عجب‌شیر با کمینه منفی ۸ درجه، هریس با کمینه منفی منفی ۱۲ و جلفا با کمینه منفی ۸ درجه، مرند با کمینه منفی ۱۰ درجه، شبستر با کمینه منفی ۹ و سهند با کمینه منفی ۱۰ درجه و هشترود با کمینه منفی ۱۵ درجه زیر صفر در ۲۴ ساعت گذشته روز و شب سردی را طی کرده‌اند.

در این مدت کمینه دمای هوای تبریز به ۱۱ درجه زیر صفر رسید.

در ۲۴ ساعت گذشته هیچ نقطه از استان آذربایجان‌شرقی بالای صفر گزارش نشده است.

کارشناس هواشناسی استان آذربایجان شرقی با اشاره به ادامه یافتن سردی هوا در این استان اعلام کرده‌اند، این موج سرما تا روز سه شنبه ادامه داشته و روز‌ها نیز تنها در ساعاتی از روز شاید افزایش بسیار کم دما را شاهد خواهیم بود.

منبع: فارس 
گزارش خطا
برچسب‌ها:
ورزقان هواشناسی
ارسال پیام
captcha