پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۵۰۵۷۳۴
۱۸:۵۷
۱۳۹۶/۱۱/۱۰

کمای کودک گلستانی با خطای پزشکی

کودک گلستانی با خطای پزشکی به کما رفت.
۱۸:۵۷
۱۳۹۶/۱۱/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز،
عباس بدخشان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: حدود ده روز پیش خانواده دختر بچه ۸ ساله‌ای کودک خود را به دلیل عفونت شدید به بیمارستان علی آباد کتول بردند که دو داروی شبیه به هم باعث شده که پرستار برای تزریق آن به بیمار دچار اشتباه شود و کودک به حالت کما به بیمارستان طالقانی گرگان منتقل شد.
 
وی افزود: سولفات منیزیم همان روز‌های نخست از بدن بیمار خارج شد، سی‎تی‎اسکن و ام‎ ار‎آی بر روی کودک انجام گرفت و اکنون تقریبا حدود ۷ روز این کودک تحت نظر متخصصان در بیمارستان طالقانی قرار دارد.
 
بدخشان گفت : سطح هوشیاری وی پایین است، ولی تنفس خودبخودی دارد، ولی هنوز مرحله خطر رد نشده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان افزود: پرونده تخلف در حوزه نظارت در حال پیگیری است وما بعنوان مدعی العموم پرونده را تشکیل وبه مراجع مربوطه ارائه خواهیم داد.
 
سال گذشته نیز الینا دختر ۶ساله گلستانی با خطای پزشکی، پس از جراحی لوزه و رفتن درکمای مغزی جان خود را از دست داد.
صداوسیما
گزارش خطا
برچسب‌ها:
خطای پزشکی
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۱
جان مردم اصلا مهم نیست اون پوله رو عشق است .......؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ
ازاردبیل
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۱
عید96 دختر8ساله من هم دربندرترکمن با تزریق آنتی بیوتیک قوی وکورتن نزدیک بودبه کمابرود پزشکان گلستان مثل .... هستند
پاسخ