آصفی: دوران تعلیق گذشته است
مذاکره را بر شورایامنیت ترجیح میدهیم
به گزارش آفتاب نیوز، 
حمید رضا آصفي در حالیکه آخرین جلسه دوران هشت ساله حضور خود در سممت سخنگوی وزارت خارجه را برگزار میکرد، دور اول مذاكرات را سازنده و موفق خوانده و تصریح کرد: موفقيت سولانا در مذاكرات با لاريجاني به وقت شناسي و امكانات در اختيار وي و ديدگاههاي بدون انگيزههاي سياسي او بستگي دارد.
وي با تاكيد به اينكه بن بست در پرونده هستهاي وجود ندارد، تصريح كرد: دو راه در پيش است ،مذاكره و گفت وگو یا شوراي امنيت. ما راه اول را ترجيح ميدهيم.
وی مسير شوراي امنيت را داراي تبعات منفي براي طرفهاي اروپايي خواند و اظهار داشت : روسيه و چين نيز تاكيد دارند كه راه مذاكرات بايد پيش رود.
آصفي با بيان اينكه دوران تعليق گذشته است ، تاكيد كرد كه ما به عقب بازنمي گرديم.
وي با بياناينكه مذاكرات بايد بدون پيششرط باشد گفتكه اگر اروپاييها در خصوص تعليقنظري دارند، آمادهايم در مذاكرات بشنويم اما ما هم سووالاتي داريم .