پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۵۰۷۱۱
۱۵:۳۷
۱۳۸۵/۰۶/۲۰

احمدی نژاد به دنبال حمایت عدم‌تعهد

۱۵:۳۷
۱۳۸۵/۰۶/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش خبرگزاری فرانسه این نشست برای واشنگتن از اهمیت بسیاری برخوردار است چرا که علاوه بر حضور تعدادی از متحدان و عرضه‌ کنندگان اصلی نفت واشنگتن برخی از دشمنان آمریکا نیز در آن حضور خواهند داشت. 

در میان رهبران غیرمتعهدها، حضور محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور ایران قابل توجه است. بنا به گفته معاون وزیر خارجه کوبا، هیأت ایرانی سعی خواهند کرد از حمایت غیرمتعهدها برای حق مشروع خود در استفاده از انرژی صلح‌ آمیز هسته‌ای استفاده کنند. 

نم پیش از این نیز در نشست ماه می خود در مالزی، با تأکید بر حق همه کشورها برای توسعه تکنولوژی صلح آمیز هسته‌ای، حمایت خود از برنامه هسته‌ای ایران را اعلام کرده بود.
بشار اسد رئیس جمهور سوریه نیز شخصیت مهم دیگری از خاورمیانه است که در این نشست شرکت خواهد کرد. 

وزیر اطلاعات سوریه با اشاره به این مطلب و اهمیت اجلاس نم گفت:‌ نم می‌تواند نقش مهمی در ایجاد صلح، ثبات و امنیت در منطقه خاورمیانه بازی کند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha