پایگاه خبری آفتاب
۲۹ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 19 June 2026
کد خبر:۵۰۷۳۶
۱۳:۰۴
۱۳۸۵/۰۶/۲۱

مذاکره ژاپن با غرب برای ممانعت از تحریم ایران

۱۳:۰۴
۱۳۸۵/۰۶/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز،

بنا به گزارش دیلی نیوز، ساداکازو تانی‌جاکی وزیر دارائی ژاپن در کنفرانس خبری با اعلام این مطلب، نیاز جامعه بین‌الملل به همکاری برای حل مساله هسته‌ای ایران را امری ضروری و اجتناب ناپذیر دانست. 

ژاپن که میلیاردها دلار در بخش نفت و گاز ایران سرمایه گذاری کرده است، تمایل چندانی به اعمال تحریم علیه ایران ندارد. در همین راستا تانی‌جاکی نیز می‌‌گوید ژاپن در این زمینه باید مذاکرات وسیعی با آمریکا و اتحادیه اروپا داشته باشد. 

در عین حال توشیهیرو نیکائی، وزیر اقتصاد، تجارت و صنعت ژاپن در کنفرانسی جداگانه اعلام کرد ژاپن در مورد اعمال تحریم علیه ایران که آمریکا به دنبال آن است باید هوشیارانه عمل کند. بنا به گفته وی توکیو تاکنون تقاضایی از سوی واشنگتن برای مشارکت در تحریم‌های احتمالی علیه ایران دریافت نکرده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha