شورای نگهبان درخواست کرد:
حکم حکومتی برای لایحه انتخابات
به گزارش آفتاب نیوز، 
عظیمی گفت: «تعارضات این لایحه با قانون اساسی، به معنای عدم ظرفیت و انعطاف ناپذیری قانون اساسی نیست و گرچه قانون اساسی خط قرمزی بدون استثنا برای تصمیمات وعملکرد ماست اما در خود این قانون (بند 8 اصل 110قانون اساسی) بر حکم حکومتی رهبری بعنوان راهکاری ضروری در مواقع بحرانی، تاکید شده است».
وی نگاه کلی در پس این لایحه را نگاهی مثبت دانست وگفت:«از برکات تجمیع انتخابات، به کنار گذاشته شدن برداشت های متفاوت از قانون و حل مشکلات ناشی از آن است».
عظیمی ضمن برشمردن برخی از اشکالات و موارد قابل بحث این لایحه اظهار داشت:«با توجه به شرایط و مقتضیاتی که هر طرح ولایحه ای دارد، بهتر بود جدای از بحث های سیاسی، با طمأنینه و تامل بیشتر و با بهره گیری از مطالعات میدانی و جامع و برآیندهای آن در رابطه با سوابق ومشکلات احتمالی این طرح، به بررسی و پیشنهاد چنین لایحه ای پرداخته می شد».