پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۵۰۸۴۷
۱۴:۴۰
۱۳۸۵/۰۶/۲۳

آمادگی ایران برای مذاکره بدون پیش شرط

۱۴:۴۰
۱۳۸۵/۰۶/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، هندوستان تایمز به نقل از نمایندگان عدم تعهد گزارش داد منوچهر متکی در نشستی که پشت درهای بسته برگزار شد گفت: در پاسخ به درخواست "نم" جمهوری اسلامی ایران نیز آماده است تا مذاکرات بدون پیش‌ شرط را با کشورهایی که خواستار روشن شدن موضوعات به تعویق افتاده در برنامه هسته‌ای ایران هستند شروع کند. بنا به این گزارش متکی هدف این اقدام را افزایش اعتماد و شفافیت عنوان کرده است. 

متکی در جمع همتایان خود افزود: ایران همچنان به همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل در حل موضوعات معوقه در فعالیت‌های هسته‌ای‌اش ادامه‌ می‌دهد. 

متکی با اشاره به حمایت غیرمتعهدها از برنامه هسته‌ای ایران گفت: "نم" با حمایت خود تلاش برخی از کشورها برای محدود کردن حق استفاده صلح‌ آمیز از انرژی هسته‌ای را، ناکام گذاشت.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha