پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۵۰۸۹۴
۱۳:۴۳
۱۳۸۵/۰۶/۲۵

خبرگان نیاز به تخصص ویژه ندارند

۱۳:۴۳
۱۳۸۵/۰۶/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز، این اظهارات با مخالفت محمد تقی رهبر از روحانیون مجلس و نماینده مردم اصفهان مواجه شد. وی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی آفتاب گفت: خبرگان رهبری وظیفه‌شان تنها تشخیص شایستگی رهبری و تعیین رهبری است بنابراین به کارشناس مسائل اقتصادی و فرهنگی نیازی نیست. 

این نماینده مجلس اظهار داشت: مجتهدینی که انتصاب می‌شوند، در مورد مسئولیت و شایستگی رهبری بحث می‌کنند و لازم است این مجتهدین آگاه به زمان باشند و از نیاز روز مطلع باشند ولی نیاز به بحث‌های کارشناسی نیست.

عضو کمیسیون فرهنگی افزود: همین که مجتهدین روشنفکر آگاه به زمان باشند کافی است و نیازی به اینکه حتما دانشگاه رفته باشد، نیست.
 
وی تاکید کرد: مجتهد فردی حوزه رفته است که کافی است و نیاز به تخصص ویژه ندارد. تنها اطلاع از مسائل روز کفایت می‌کند. به هر حال، مجتهد که از پشت کوه نیامده است.

رهبر با رد پیشنهاد حضور روشنفکران در مجلس خبرگان تاکید کرد: غیر از مجتهد لزومی برای حضور افراد دیگر وجود ندارد.

وی افزود: ما باید طبق قانون عمل کنیم و اگر در قانون گفته شد مجتهد در مجلس خبرگان حضور یابد، نباید از آن تخطی کنیم. ضمن اینکه چنانچه زن مجتهد باشد، به اعتقاد من می‌تواند در مجلس خبرگان حضور یابد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha