پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۵۰۹۰۹
۲۳:۱۱
۱۳۸۵/۰۶/۲۵

تلاش جناح راست برای جلب حمایت مجمع روحانیون

۲۳:۱۱
۱۳۸۵/۰۶/۲۵
به گزارش آفتاب نیوز، بنایی که نماینده مردم قم در مجلس هفتم است، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی آفتاب، افزود: لیستی که جامعه روحانیت تهیه کرده، برای وفاق بین‌ کل گروه‌ها موثر است. وی خبرداد که دراین زمینه با مجمع روحانیون مبارز نیز صحبت شده و قرار است از این لیست حمایت کنند. 

نماینده قم در مجلس هفتم افزود: البته در قم آیت‌الله مومن نماینده فعلی خبرگان که حسن شهرت دارند به عنوان نماینده دوره چهارم مطرح هستند.

بنایی در ادامه گفت‌وگوی خود با آفتاب، در مورد هشدار اخیر هاشمی رفسنجانی در جریان کنگره حزب‌ اعتدال و توسعه "مبنی بر تسلط باند خاصی بر کشور" گفت: بهتر است هیچ حدس و گمانی در این خصوص زده نشود و این خود آقای هاشمی رفسنجانی هستند که اعلام خواهند کرد منظورشان کدام باند است؟

او درباره ارتباط این هشدار با انتخابات خبرگان گفت: انتخابات خبرگان فراتر از تمام بازی‌های سیاسی و جناحی است و قابل مصادره توسط هیچ جناحی نیست. خبرگان جایگاه رفیعی دارد که به ذهنم نمی‌رسد هیچ گروهی قصد دست‌اندازی به آن داشته باشد.

نماینده قم در مجلس هفتم همچنین در خصوص سفر اخیر دبیرکل و برخی از اعضای ارشد حزب‌ موتلفه به قم و دیدار آنها با تعدادی از مراجع تقلید و اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: دبیر کل و اعضای حزب موتلفه با آیات عظام لنگرانی، مکارم شیرازی و موسوی اردبیلی دیدار داشتند. من اطلاع دقیقی از جریان این دیدارها ندارم ولی می‌دانم دیدار بسیار خوبی بود چون برخی گروه‌ها و احزاب بسیار تلاش می‌کنند که وقت ملاقات از این آیات عظام بگیرند ولی موفق نمی‌شوند.
 
وی اظهار داشت: در این دیدارها در مورد اوضاع عمومی کشور و برگزاری با شکوه انتخابات خبرگان بحث‌ شده است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha