پایگاه خبری آفتاب
۲۷ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 17 June 2026
کد خبر:۵۱۰۳۲
۱۳:۳۶
۱۳۸۵/۰۶/۲۸

حزب الله به صلحبانان هشدار داد

۱۳:۳۶
۱۳۸۵/۰۶/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز، نبیل قائوک که فرماندهی حزب‌الله در جنوب لبنان را برعهده دارد، در این خصوص گفت: نیروهای حافظ صلح سازمان ملل برای حفاظت از جان لبنانی‌ها و استقلال لبنان در این کشور مستقر شده‌اند. درخواست ما نیز این است که وظایف خود را تنها در همین چار‌چوب دفاعی خلاصه کنند. 

این مقام ارشد حزب‌الله در ادامه افزود: ما از نیروهای حافظ صلح می‌خواهیم که فعالیت‌ خود را در چارچوب قطعنامه 1701 شورای امنیت سازمان ملل به انجام برسانند. قطعنامه‌ای که به منزله پایان دادن به جنگ میان اسرائیل و نیروهای حزب‌الله بود. 

نبیل قائوک در ادامه با اشاره به مطالبات نامعقول اسرائیل از نیروهای حافظ صلح گفت: اسرائیل خواهان به کنترل درآوردن فعالیت‌های نیروهای حافظ صلح است. 

ما از اروپا و فرانسه درخواست می‌کنیم که به هیچ وجه زیر سلطه آمریکا نرفته و دوستان نزدیک لبنان و جهان عرب باقی بمانند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha