پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۵۱۰۹۴۹
۱۹:۱۵
۱۳۹۶/۱۲/۰۸

آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای به ۵۰ هزار سرباز در پادگان‌های کشور

معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور حضور در محیط کار را بهترین الگو برای توانمندسازی نیروی کار دانست و گفت: افراد با حضور در محیط کار تجربه کسب می کنند و برای ارائه خدمات به مردم آماده می شوند.
۱۹:۱۵
۱۳۹۶/۱۲/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،
علی موسوی، هشتم اسفند در نشست خبری با اصحاب رسانه که در مرکز شهید خدایی برگزار شد، اظهار کرد: مهارت آموزی یکی از مهم‌ترین زنجیره‌های اشتغالزایی است که برای تحقق آن باید در جهت هدفمند شدن آموزش گام برداشت.

وی افزود: ایجاد رشته‌های جدید فنی و حرفه‌ای تابعی از تقاضا و نیاز جامعه است، اگر بخواهیم به نیاز بازار کار به درستی پاسخ بدهیم باید به دنبال ظرفیت‌سنجی و ارتقای مهارت نیروی کار باشیم.

این مسئول حضور در محیط کار را بهترین الگو برای توانمندسازی نیروی کار دانست و گفت: افراد با حضور در محیط کار تجربه کسب می‌کنند و برای ارائه خدمات به مردم آماده می شوند.

موسوی بیان کرد: امروز بیشترین تقاضا برای ایجاد مشاغل جدید در حوزه رشته‌های خدماتی است و دولت به‌ تنهایی قادر به ارائه آموزش به‌ تمامی این مشاغل نیست لذا باید با مشارکت مردمی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی بستر آموزش برای متقاضیان را فراهم کرد.

وی ادامه داد: برای تحقق این مهم سازمان آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه ای با همکاری کاریابی‌ها، آموزشگاه های آزاد و مراکز فنی و حرفه ای در مسیر تربیت نیروی انسانی در بخش‌های مختلف گام برداشته است.

معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در پایان ابراز کرد: از ابتدای سال جاری ٥٠ هزار سرباز در پادگان ها، مهارت فنی حرفه ای و آموزشی را فرا گرفتند که این آمار نسبت به سال گذشته دو برابر شده است.
ایسنا 
گزارش خطا
برچسب‌ها:
فنی حرفه ای پادگان
ارسال پیام
captcha