پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۵۱۱۷۷
۱۸:۲۰
۱۳۸۵/۰۶/۳۰

پاکستان:به هر قیمت هسته ای می شویم

۱۸:۲۰
۱۳۸۵/۰۶/۳۰
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش پاک تریبون، کسوری تأکید کرد که پاکستان نباید در جمع کشورهای دارای انرژی هسته‌ای مورد تبعیض قرار بگیرد. او گفت: «پاکستان زیرساخت‌ها و منابع لازم برای دستیابی به این تکنولوژی را در اختیار دارد و ما این تکنولوژی را به هر قیمتی به دست خواهیم آورد». 

قسوری گفت: پاکستان به این تکنولوژی نیاز دارد و افزود: که استفاده از آن برای مصارف نظامی نخواهد بود. او همچنین تأکید کرد: که ملاقات‌های دوجانبه پرویز مشرف، رئیس جمهوری با سایر سران و رهبران کشورهای دیگر به منظور توجیه آنها در مورد رشد اقتصادی پاکستان و چالش‌های رویاروی آن بوده است. 

پیش از این مشرف با ملک عبدالله، پادشاه اردن و رئیس جمهوری فنلاند و کنگو در دیدارهایی جداگانه گفت‌وگو کرده بود. کسوری همچنین در پاسخ به سؤالی در مورد آینده کشمیر گفت که پرویز مشرف مذاکرات مفیدی با نخست وزیر هند انجام داده است و درباره حل این مسأله خوشبین است. او گفت: جنگ راه‌حل این مسأله نیست. 

وزیر امور خارجه پاکستان با اشاره به وجود 65 هزار مهندس، دانشمند و تکنسین آشنا به برنامه هسته‌ای این کشور گفت: «تکنولوژی هسته‌ای صلح‌آمیز بسیار اقتصادی است و ما به آن نیاز داریم». او همچنین تأکید کرد که برنامه هسته‌ای پاکستان هیچ خطری برای سایر کشورها در برندارد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
کسوری مشرف پاکستان
ارسال پیام
captcha