پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۵۱۲۲۳
۱۷:۴۷
۱۳۸۵/۰۷/۰۱
کاندولیزا رایس:

باید به سودان فشار آورد

۱۷:۴۷
۱۳۸۵/۰۷/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز،

کاندولیزا رایس که حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل و در جلسه‌ای در سطح وزرا صحبت می‌کرد، در این خصوص به حاضران گفت: زمان پایان یافتن خشونت در دارفور فرا رسیده است.
حاضران در این جلسه راه‌های ممکن برای متقاعد کردن عمرالبشیر برای حضور نیروهای حافظ صلح در سودان را مورد بحث و بررسی قرار دارند. رئیس جمهور سودان بارها بر مخالفت خود برای استقرار نیروهای سازمان ملل در منطقه جنگ زده دارفور تاکید کرده است.
وزیر امور خارجه فرانسه نیز اعلام کرد که در جلسه جداگانه وزیر امور خارجه ایالات متحده با وزرای امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا مساله ارسال هیئتی بلند پایه به خارطوم مورد بررسی قرار گرفته است.
شورای امنیت سازمان ملل با تصویب قطعنامه‌ای در اواخر ماه گذشته میلادی خواهان استقرار بیست هزار نیروی حافظ صلح در منطقه برای پایان دادن بر سر دهه جنگ شد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha