پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۵۱۲۵۸۰
۱۱:۰۰
۱۳۹۶/۱۲/۱۶

آیت‎الله سبحانی: مگر روحانیون در فیزیک وشیمی اظهارنظر می‎کنند که غیرمجتهدین درباره حجاب حرف می‎زنند؟

یکی از مراجع تقلید شیعیان با بیان اینکه حجاب واجب الهی است، گفت: افراد غیرمجتهد نباید درباره حجاب که جزو مسلمات دین است، اظهار نظر کنند.
۱۱:۰۰
۱۳۹۶/۱۲/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز،
آیت‎الله العظمی جعفر سبحانی در درس خارج اصول خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، اظهار داشت: انسان اگر چیزی را بلد نیست نباید در مورد آن اظهار نظر کند.

وی افزود: علامه طباطبایی هیچ وقت «من من» نمی‌کرد ولی کلمه «نمی‌دانم» خیلی بر زبان ایشان جاری بود.

این مفسر قرآن کریم با اشاره به سفارشی از امام خمینی(ره) به روحانیت، اظهار داشت: ایشان می‌فرمودند مبادا روحانیون در کاری دخالت کنند که صلاحیت آن را ندارند.

وی اضافه کرد: همان طور که روحانیت در مسائل فیزیک و شیمی و علوم دیگر اظهار نظر نمی‌کند دیگران هم نباید در مورد حلال و حرام و مسائل دینی که در آن علم ندارند دخالت کنند.

آیت الله سبحانی با تأکید بر اینکه اظهار نظر در مورد حجاب نباید از سوی افراد غیرمجتهد باشد، اضافه کرد: چیزی که حرام است اجباری بودن و نبودن آن معنایی ندارد.

وی تأکید کرد: حجاب جزو مسلمات دین است و در قرآن کریم آیه‌های زیادی در این مورد وجود دارد.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
................ چرا زورتان به مردان که اروپایی می پوشند نمی رسد .

...................
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
اصلا چه ربطي داشت. شايد ديگران نخواهند با عقايد شما زندگي کنند.
پاسخ