آفتابنیوز : احمدی نژاد افزود: سه سال پیش مسوولان وقت با این اندیشه كه میتوانند با كشورهای اروپایی مذاكره كنند، داوطلبانه اقدام به توقف فعالیتهای هستهای كردند. اما آنها این اقدام داوطلبانه را الزامآور دانستند و با راهاندازی مجدد تاسیسات مخالفت كردند. به همین دلیل هم بود كه وقتی سال گذشته ما دوباره آنها را راهاندازی كردیم، حنجرههایشان را در مخالفت با این امر پاره كردند.
احمدی نژاد: میخواهند تظاهر به تعلیق کنیم [کلیک کنید]احمدی نژادگفت: قدرتهای بزرگ میدانند كه ایران این ظرفیت را دارد كه در صورت دسترسی به فنآوریهای پیشرفته به سرعت به یك ابرقدرت شكستناپذیر جهانی تبدیل شود، به همین خاطر با آن مخالفت میكنند.
رییسجمهور ایران در عین حال بار دیگر بر آمادگی ایران برای گفتگو تاکید کرد و گفت: ما ترسی از مذاكره نداریم و مطابق قانون به وظایفمان عمل میكنیم. این دیگران هستند كه مشكل دارند و باید مشكلاتشان را خودشان حل كنند
محمود احمدینژاد در بخش دیگری از سخنانش به انتقاد از سیاستهای قدرتهای بزرگ پرداخت و گفت: امروز سیاستهای قدرتهای بزرگ برای ادارهی اقتصاد، فرهنگ و صلح و امنیت جهان به طور كامل شكست خورده و آنها نتوانستهاند آرامش را برای بشریت به ارمغان آورند: آنها در جای جای جهان جنگ راه میاندازند و پرچم صلحخواهی به دست میگیرند! در جای جای دنیا از تروریستها را حمایت میكنند و شعار ضدتروریسم میدهند! و انبارهایشان پر از بمب اتم است اما در مقابل فنآوریهای علمی دیگر كشورها اظهار نگرانی میكنند. آنان اصلیترین بنیان مهرورزی یعنی خانواده را به ویرانی كشیدند و به جای صلح و امنیت، سایه تهدید را بر جهان گستردند.
وی افزود: امروز سایهی تهدید بر همه جا حاكم است و قدرتها حاضرند كرهی زمین را بارها منهدم كنند تا جیب احزاب خود و زرمداران را پر كنند. آنها باید باور كنند كه در ادارهی جهان شكست خوردهاند.
رییسجمهور، ملت ایران را در فضای كنونی الگویی برای همهی ملتهای جهان دانست و گفت: این روزها از شرق تا غرب و جنوبیترین بخشهای كره زمین، نگاه و دل ملتهای جهان به سمت ایران است و در اقصا نقاط دنیا درخواستهای متعددی برای بهره گیری از كمك ایران ارائه میشود.
احمدینژاد تصریح كرد: گروههای شرقی و غربی در اداره جهان شكست خوردهاند و فقط یك پرچم در دنیا وجود دارد كه امید همهی ملتهاست و آن ملت ایران است و ما باید دست به دست هم دهیم تا جامعهای الگو را بسازیم.
وی در ادامه بر تاسیس جامعه مهدوی در سال پیامبر (ص) و الگو قرار دادن ائمه اطهار(ع) تاكید و تصریح كرد: در قدم اول، عدالت، معنویت و مهرورزی را باید برپا كرد، ما مطمئنیم كه با لطف خدا خواهیم توانست برای تشكیل جامعهای معنوی به قلههای افتخار دست یابیم.