آفتابنیوز : خانم بوش یکبار در جمع کارمندان ارشد کاخ سفید گفته بود که «درک نمی کند چرا رئیس جمهور نگران این موضوع نیست».
به گفته وودوارد، همسر رئیس جمهور تنها کسی نبود که رئیس جمهور را برای موافقت با امضای رامسفلد تحت فشار گذاشته بود بلکه جمعی از دیگر اطرافیان رئیس جمهور مثل اندرو کارد رئیس سابق کارمندان کاخ سفید نیز این موضوع را مرتبا به رئیس جمهور انتقال می دادند .
آنگونه که وودوارد در کتابش نقل کرده پس از آنکه جورج بوش در نوامبر 2004 برای دومین بار به سمت ریاست جمهوری انتخاب شد ، اندرو کارد تلاش زیادی کرد تا وی را برای بازنشسته کردن رامسفلد متقاعد کند : «البته آنچه اندی (کارد) می خواست این بود که رئیس جمهور کل تیم امنیت ملی اش را کنار بگذارد زیرا این احساس را داشت که مردم به هر دلیل فکر می کنند آنها کارشان را درست انجام نمی دهند». کالین پاول وزیر امور خارجه نیز ظاهرا یکی دیگر از مخالفان رامسفلد در دولت بود . وی به کارد گفته بود : «من قرار است بروم و دان (رامسفلد) باید برود».
هنوز معلوم نیست که رامسفلد تا چه حد از این مخالفات ها مطلع بوده است. وی در گفتگویی که وودوارد در همین کتاب با او انجام داده گفته است «من در هر دو صورت خوشحال می شدم ، به خاطر رهایی از یک مسئولیت بسیار بسیار سخت یا به خاطر پیدا کردن شانس دوباره خدمت به آمریکا . مهم این بود که رئیس جمهور چه بخواهد و او نیز به من گفت که به هیچ وجه نمی خواهم تو را کنار گذارم» . به هر دلیل اعتماد شخصی بوش یا فشارهای پشت پرده چنی و دار و دستهاش ، رامسفلد ماندنی شد و به افتخار کارد و پاول یک مهمانی ناهار برگزار کرد .
وودوارد این مطالب را طی گفتگو با مایک والاس تهیه کننده و مجری شبکه خبری سی بی اس عنوان کرده است. وی همچنین گفته که هنری کسینجر وزیر خارجه اسبق آمریکا نیز از جمله مشاوران پرزیدنت بوش طی سالهای اخیر بوده است .
انتشار این کتاب احتمالا افزایش تنش های سیاسی شدت گرفته بین دو حزب را به همراه خواهد داشت . وودوارد در کتابش نوشته که مطابق برآورد فرماندهان ارتش در عراق ، نیروهای آمریکایی روزانه بیش از یکصد بار مورد حمله شورشیان قرار می گیرند و این حقیقتی است که کاخ سفید به شدت از افشای آن جلو گیری شود . وی همچنین به یک گزارش اطلاعاتی سری اشاره کرده که پیش بینی می کند موج خشونت ها در عراق در سال آینده به میزان قابل ملاحظه ای افزایش خواهد یافت .