آفتابنیوز : حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
مضرات مصرف زیاد قارچ
قارچ یکی از گیاهان مفید برای سلامتی انسان است که سرشار از عناصری همچون روی، پتاسیم و ویتامینهای گروه B و E و اسید فولیک است.
بهتر است بدانید که مصرف زیاد قارچ ممکن است به بروز نفخ و درد معده منجر شود؛ همچنین به دلیل اینکه قارچ مزاج سرد و تر دارد، برای افرادی که مزاج گرم دارند مناسب نیست.
این گیاه را زیاد مصرف نکنید/ علت درد قفسه سینه چیست/ خصوصیات شیرهای پاستوریزه/ اهمیت آب و هوا بر مزاج افراد
دلایل درد قفسه سینه
بسیاری از افراد تصور میکنند که دردهای سمت راست قفسه سینه صرفاً به دلیل مشکلات قلبی است، اگرچه یکی از علائم مشکلات قلبی دردهای سمت راست قفسه سینه است، اما این دردها صرفا به دلیل مشکلات قلبی عروقی نیست.
بروز مشکلات در سیستم گوارشی و اختلال در عملکرد آن میتوانند منجر به درد سمت راست قفسه سینه شود؛ همچنین آسیب و درد عضلانی هم یکی از دلایل گرفتگی قفسه سینه میباشد.
این گیاه را زیاد مصرف نکنید/ علت درد قفسه سینه چیست/ خصوصیات شیرهای پاستوریزه/ اهمیت آب و هوا بر مزاج افراد
عفونت یا سنگ کیسه صفرا، التهاب کبد درد و دردهای ریوی هم از مشکلاتی هستند که ممکن است با درد قفسه سینه همراه باشند، در بسیاری از موارد به دلیل بروز عفونتهای ویروسی و انتشار ویروس سرماخوردگی و آنفولانزا دردهای قفسه سینه یکی از نشانههای اولیه ابتلا به بیماریهای سرماخوردگی و آنفولانزا میباشد.
عوامل موثر در مزاج افراد
یکی از موضوعات مهم در طب سنتی مزاج شناسی است و بسیاری از داروها در طب سنتی بر اساس مزاج افراد برای آنها تجویز میشود.
عوامل زیادی در تعیین مزاج افراد اثرگذار هستند؛ به عنوان مثال شرایط آب و هوایی منطقه زندگی انسان در نوع مزاج وی تاثیر میگذارد؛ مناطق مرطوب دارای مزاج سرد و تر، مناطق ییلاقی دارای مزاج خشک و سرد و مناطق گرم و خشک مزاج گرم دارند.
بهتر است بدانید که فصول مختلف سال هم در تغییر مزاج افراد تاثیر دارند، به عنوان مثال فصل بهار مزاج گرم و تر و یا زمستان مزاجی سرد و تر دارد.
از روی ظاهر افراد هم در بعضی از موارد میتوان مزاج را تشخیص داد، معمولا افراد لاغر مزاج خشک و افراد چاق مزاجی گرم دارند.
این گیاه را زیاد مصرف نکنید/ علت درد قفسه سینه چیست/ خصوصیات شیرهای پاستوریزه/ اهمیت آب و هوا بر مزاج افراد
خواص فوق العاده عسل
عسل یک خوراکی فوق العاده برای سلامتی انسان است که خواص بیشماری برای آن ذکر کردهاند، این خوراکی شیرین که در قرآن هم بدان اشاره شده است شامل ۶۴ نوع کالری بدون کلسترول بوده و به دلیل داشتن آنتی اکسیدانهای فراوان یک ماده بسیار موثر برای پیشگیری از انواع سرطان هاست.
برخی از افراد به جای مصرف خودسرانه انواع دارو و آنتی بیوتیکها میتوانند روی عسل حساب کنند؛ این خوراکی فوق العاده به دلیل پیشگیری از رشد باکتری و میکروبها یک آنتی بیوتیک طبیعی است.
همچنین میتوانید از عسل برای بهبود زخم و ترمیم سوختگی استفاده کنید.
هموژنیزه و پاستوریزه چیست؟
حتماً تا کنون روی بسته بندیهای شیر دو کلمه پاستوریزه و هموژنیزه را دیدهاید.
شیرهای پاستوریزه شیرهایی هستند که مقدار چربی آنها کمتر از دو و نیم درصد است، برای تولید شیرهای پاستوریزه شیرها را به مدت ۳۰ ثانیه در دمای ۷۲ درجه سانتی گراد نگه داشته و سپس بلافاصله تا دمای ۱۰ درجه سانتیگراد سرد میکنند؛ با پاستوریزه کردن شیر اغلب میکروبهای شیر از بین میرود، اما همچنان ممکن است برخی میکروبها در شیر وجود داشته باشند.
این گیاه را زیاد مصرف نکنید/ علت درد قفسه سینه چیست/ خصوصیات شیرهای پاستوریزه/ اهمیت آب و هوا بر مزاج افراد
در شیرهای هموژنیزه فرآیندهای بیشتری روی شیر انجام میشود به همین دلیل تمامی میکروبهای شیر از بین رفته و مدت ماندگاری آن هم بیشتر میشود.
با وجود اینکه مزایای شیرهای هموژنیزه و پاستوریزه باید بدانید که این شیرها برای کودکان زیر یک سال مناسب نیست و نباید این کودکان از این شیرها مصرف کنند؛ پزشکان توصیه میکنند بهترین شیر برای کودکان تا دو سالگی همچنان شیر مادر است.
منبع: باشگاه خبرنگاران