پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۵۱۶۶۹
۱۱:۵۸
۱۳۸۵/۰۷/۱۱
رایس ناکام ماند؟

حمایت عربستان ازمذاکرات هسته‌ای با تهران

۱۱:۵۸
۱۳۸۵/۰۷/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش خبرگزاری فرانسه واشنگتن برای افزایش فشار به ایران به حمایت متحدان عرب خود از جمله عربستان سعودی و کشورهای ثروتمند نفتی منطقه خاورمیانه نیاز دارد. در همین راستا کاندولیزا رایس در جریان سفر خود به خاورمیانه با کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس دیدار و مذاکره خواهد داشت. 

این مقام عربستانی که نخواسته نامی از وی آورده شود با بیان اینکه مساله هسته‌ای ایران نگرانی مشترک کشورهای عرب منطقه خاورمیانه است گفت: در عین حال ریاض به لزوم ادامه مذاکرات و حل مساله هسته‌ای ایران از این طریق توجه دارد.
 
از این رو می‌توان گفت نگرانی‌های امنیتی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس فراتر از آن است که آنها بخواهند تحت فشارهای آمریکا به گسترش تشنج در منطقه رضایت دهند. از سوی دیگر وابستگی شدید این کشورها به صادرات نفت باعث شده آنها تلاش کنند در مقابل هر مساله‌ای که این روند را مختل سازد مقاومت کنند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha