پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۲:۰۷
کد خبر:۵۱۶۸۵۶
۱۴:۰۵
۱۳۹۷/۰۱/۱۷

تکذیب شایعه مفقود شدن ۵۰ نفر در توچال

معاون عملیات سازمان امداد و نجات سازمان هلال احمر با تکذیب شایعه مفقود شدن ۵۰ نفر در ارتفاعات توچال گفت که تنها پنج نفر در این منطقه به دلیل مه گرفتگی دچار مشکل شده بودند که در حال حاضر توسط امدادگران هلال احمر شناسایی و در حال انتقال به پایین هستند.
۱۴:۰۵
۱۳۹۷/۰۱/۱۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
شاهین فتحی  اظهار کرد: امروز صبح شایعه‌ای مبنی بر گرفتار شدن 50 نفر در بهمن منتشر شد و با پیگیری‌هایی که از هلال احمر استان تهران انجام دادیم و اطلاعاتی که آنها از سازمان آتش نشانی تهران دریافت کرده بودند، مشخص شد که پنج نفر در ارتفاعات توچال به دلیل مه گرفتگی دچار مشکل شدند.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات سازمان هلال احمر ادامه داد: از همین رو سازمان آتش‌نشانی از ما درخواست تیم کمکی داشت و امدادگران برای نجات اعزام شدند که در حال حاضر این افراد پیدا شده و در حال انتقال به پایین هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha