پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۵۱۸۰۱
۱۴:۰۴
۱۳۸۵/۰۷/۱۳

اتحاد برای مقابله با کره شمالی

۱۴:۰۴
۱۳۸۵/۰۷/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز، این بار سه کشور ژاپن،‌ چین و کره جنوبی بر اتخاذ موضعی واحد با یکدیگر در قبال کره شمالی توافق دارند. این در حالی است که در ماه جولای چین و کره جنوبی، ژاپن را به تندروی در مقابل آزمایش موشکی کره شمالی متهم کرده بودند. 

پیش از این، چین که از متحدان کره شمالی محسوب می‌شود. مقامات کره را به خویشتن‌داری و آرامش فراخونده بود. این بار چین به جای فراخواندن تمامی کشورها به آرامش، نام کره شمالی را صراحتا در بیانیه خود ذکرکرد. 

ژاپن، چین و کره جنوبی اعلام کردند که ظرف هفته آینده، با تشکیل جلسات مشترک اختلافات را کنار گذشته و موضعی واحد اتخاذ خواهند کرد. 

سه کشور فوق به همراه ایالات متحده و روسیه تلاش بسیاری را در جریان مذاکرات شش جانبه برای حل بحران هسته‌ای از طریق گفتمان انجام دادند. در جریان مذاکرات شش جانبه، کشورهای طرف مذاکره با کره شمالی اعلام کردند که در صورت موافقت کره با توقف فعالیت‌های هسته‌ای، به این کشور کمک اقتصادی خواهند کرد. 

ژاپن حتی پا را فراتر نهاده و با طرح موضوع در سازمان ملل خواهان اعمال فشار بین‌المللی بر کره شمالی برای توقف فعالیت‌های هسته‌ای این کشور شد. 

ژاپن پیش از این نیز هشدار داده بود که آزمایش بمب هسته‌ای توسط کره شمالی باعث تخریب صلح، ثبات و امنیت در منطقه می‌شود. 

روسیه نیز با ابراز نگرانی از اقدام کره شمالی در آزمایش بمب هسته‌ای اعلام کرد که انجام چنین آزمایشی باعث وارد آمدن خسارات زیستی به روسیه خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha