انتقاد اروپا از برخورد با مطبوعات در ایران
آفتابنیوز :
به گزارش خبرگزاری رویترز، در این بیانیه که توسط رئیس فنلادی اتحادیه اروپا صادر شده نسبت به کاهش آزادی مطبوعات در ایران به شدت ابراز نگرانی شده و در آن به توقیف 4 روزنامه از جمله توقیف روزنامه اصلاحطلب شرق در 11 سپتامبر اشاره شده است.
این بیانیه همچنین نسبت به آنچه که اعمال فشار بر روزنامهنگاران و تهدید به پیگرد قانونی آنها خوانده شده، اعتراض کرده و از دولت ایران خواسته است که به حق آزادی مطبوعات احترام گذاشته و اجازه دهد روزنامهنگاران بدون هیچ فشار و تهدیدی به فعالیتهای حرفهای خود بپردازند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، در این بیانیه که توسط رئیس فنلادی اتحادیه اروپا صادر شده نسبت به کاهش آزادی مطبوعات در ایران به شدت ابراز نگرانی شده و در آن به توقیف 4 روزنامه از جمله توقیف روزنامه اصلاحطلب شرق در 11 سپتامبر اشاره شده است. این بیانیه همچنین نسبت به آنچه که اعمال فشار بر روزنامهنگاران و تهدید به پیگرد قانونی آنها خوانده شده، اعتراض کرده و از دولت ایران خواسته است که به حق آزادی مطبوعات احترام گذاشته و اجازه دهد روزنامهنگاران بدون هیچ فشار و تهدیدی به فعالیتهای حرفهای خود بپردازند.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه