پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۵۱۹۳۱
۱۰:۴۱
۱۳۸۵/۰۷/۱۷
چهره مرموز همچنان از رسانه‌ها دور است

ثمره هاشمی حرف زد!

۱۰:۴۱
۱۳۸۵/۰۷/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز، بدین ترتیب، ظاهرا تنها راهی که فعلا برای شنیدن اظهارات و مواضع ثمره هاشمی مانده، تکیه بر اخبار رسمی‌ای است که وی در جلسات داخلی برگزارکنندگان انتخابات مطرح می‌کند. اظهاراتی که در متن آنها، هیچ نکته جالبی برای خبرنگاران و رسانه ها یافت نمی‌شود اما با توجه به «سیره ثمره»، ظاهرا همین اخبار هم مصداق لنگه کفشی است در بیابان که نوع کهنه و مندرسش هم اسباب نعمت است!

اما آن خبر رسمی: «مجتبی ثمره هاشمی» معاون سیاسی وزیر كشور یکشنبه شب در جلسه هیات مركزی نظارت بر انتخابات شهر و روستا در كمیسیون تلفیق مجلس گفت: دو انتخابات درپیش رو از لحاظ كارهای اجرایی و نظارتی در مقایسه با انتخابات سالهای گذشته سنگین‌ترین انتخابات است. وی گفت: تعداد ‪ ۱۳۱‬هزار و ‪ ۵۲۳‬صندوق اخذ آرا برای دو انتخابات در كل كشور تهیه شده است.
 
وی افزود: باتوجه به این میزان صندوق اخذ آرا كه تاكنون در انتخابات گذشته سابقه نداشته، نشان از حجم بالای اقدامات اجرایی و نظارتی دارد و كار بسیار سنگینی است. 

ثمره هاشمی با اشاره به سه برابر شدن فعالیتهای اجرایی این انتخابات به نسبت انتخابات سالهای قبل،گفت: ستاد برگزاری انتخابات وزارت كشورو استانداریهای سراسر كشور با برنامه‌ریزی‌های انجام شده از آمادگی كامل برای برگزاری این دو انتخابات برخوردار هستند. 

معاون سیاسی وزیر كشور خاطرنشان كرد: طبق مصوبه هیات دولت كه به وزارتخانه‌ها و سازمانهای دولتی ابلاغ شده، باید تمام دستگاه‌ها با وزارت كشور همكاری كامل را مبذول نمایند و به استعلام‌ها و تامین امكانات لازم برای وزارت كشور پاسخ مثبت دهند. 

وی همچنین تصریح كرد: امر نظارت در انتخابات ، تضمینی بر كار اجرایی است و لذا اگر هیات‌های نظارت كار انتخابات را تایید كنند، در واقع ما كار را تایید شده تلقی می‌كنیم و از این رو وزارت كشور هركاری را كه لازم باشد برای حسن اجرای هیاتهای نظارت در سراسر كشور انجام خواهد داد. 
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha